KIZ İLE TANIŞMA EVRESİNDE YARDIM?!

melilover

80+
Reaksiyon skoru
0
Beyler bi kız görmüştüm sosyal medyada sonra arkadaşımın gazıyla yazdım.sonra kız bana dedi ki ee bişey mi dicektin sen ben de dedim ki eğer rahatsız ettiysem özür dilerim o da yok ne rahatsızlığı dedi sonra öyle konuşmak tanışmak için yazmıştım dedim o da sonra nası bi tanışma olduğuna bağlı dedi ben de normal bi tanışma yanlış anlaşılmasın yazdım,sonuç 1 saatttir bekliyorum

Beyler bi kız görmüştüm sosyal medyada sonra arkadaşımın gazıyla yazdım.sonra kız bana dedi ki ee bişey mi dicektin sen ben de dedim ki eğer rahatsız ettiysem özür dilerim o da yok ne rahatsızlığı dedi sonra öyle konuşmak tanışmak için yazmıştım dedim o da sonra nası bi tanışma olduğuna bağlı dedi ben de normal bi tanışma yanlış anlaşılmasın yazdım,sonuç 1 saatttir bekliyorum

Ekler

• FB_IMG_1710505307315.webp
    FB_IMG_1710505307315.webp
    25.7 KB · Hit: 31
yaptığını hiç doğru bulmuyorum
yanlış anlama ama sosyal medya da kız tanışma emoji kalp vs sal gitsin gözünü seveyim git bir çimene dokun

canın ne istiyorsa git onu yap insanın zihnini yoran şeylerle uğraşma zatem bir yerden sonra kafa meyvesyu olur

Olm konu aç işte? Film, dizi, spor, yaş, nerede oturuyor oralardan bağlantı çıkart. Sen sosyalde böyle kitleniyorsan normal hayatta ne yapacaksın çok merak ediyorum.

Bi kere sosyal medyadaki kızı napcan tanışsan konuşsan nolcak gerçek dünyadaki kız önemli

Geri