Kız konusu beyler acil yardım

Furkan008

80+
Reaksiyon skoru
76
Benim yaklaşık 4 yıllık bir arkadaşım kendisi kız bu aralar sohbet etmeye başladık bı ara bay konusuyorduk saat sabah 5 e kadar fln bir gün dedim hep ben yazıyorum o yazsın yazmadı abii dün ben yazdım ona gene aynı oldu başladık geri konuşmaya dün bugün 2 oluyo

Not Snap puanı 98k

Benim yaklaşık 4 yıllık bir arkadaşım kendisi kız bu aralar sohbet etmeye başladık bı ara bay konusuyorduk saat sabah 5 e kadar fln bir gün dedim hep ben yazıyorum o yazsın yazmadı abii dün ben yazdım ona gene aynı oldu başladık geri konuşmaya dün bugün 2 oluyo

Not Snap puanı 98k
Arkadaşsaniz arkadaş kalın sonra birbirinizin yüzüne bakamayabilirsiniz arkadaşlığını bozma derim sadece sen yazınca sohbet başlıyorsa birkac gün yazma sonra hala konuşma olmadıysa kız sizi istemiyor olabilir

Bu arada Snap puanını niye söyledin 😀

Not Snap puanı 98k
Snap puanı ne la

Arkadaşsaniz arkadaş kalın sonra birbirinizin yüzüne bakamayabilirsiniz arkadaşlığını bozma derim sadece sen yazınca sohbet başlıyorsa birkac gün yazma sonra hala konuşma olmadıysa kız sizi istemiyor olabilir

Bu arada Snap puanını niye söyledin 😀
Ne blm abi ya

Knk ilgi önemli mesela ben az ilgiliydim kız çok ilgiliydi ben şapkami çıkardım selamımı verdim kıza ayrıldık. Knk tek taraflı olmuyo be

knk fazla arkasını kaldırma kızın.sonra köpek gibi yazıyorlar al sana kanıtı

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    324.6 KB · Hit: 56
Son düzenleme:
Geri