Neler Yeni

Kıza Hediye Almalı mıyım ?

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
604
İsim
Ahmet
arkadaşlar merhaba okulda hafif samimi oldugum birbirimizi gorunce sohbet ettigimiz selam verdigimiz bir kiz var arkadasiz yani onu hissedebiliyorum birbirimizin storysini falan begeniyoruz kafa dengiyiz kisacasi ve benim aklima bir fikir geldi ben su anda karadenizdeyim burada buraya has kıyafet,taç hamsi kalem vs. bu tarz şeyler var boyle bunlardan ufak bir paket yapip ona hediye etmek istiyorum bu sayede daha da yakin olabiliriz diye dusunuyorum. sizce nasil bir fikir? kiz ankarada bende normalde ankaradayim ama isim geregi rizedeyim

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Umut
arkadaşlar merhaba okulda hafif samimi oldugum birbirimizi gorunce sohbet ettigimiz selam verdigimiz bir kiz var arkadasiz yani onu hissedebiliyorum birbirimizin storysini falan begeniyoruz kafa dengiyiz kisacasi ve benim aklima bir fikir geldi ben su anda karadenizdeyim burada buraya has kıyafet,taç hamsi kalem vs. bu tarz şeyler var boyle bunlardan ufak bir paket yapip ona hediye etmek istiyorum bu sayede daha da yakin olabiliriz diye dusunuyorum. sizce nasil bir fikir? kiz ankarada bende normalde ankaradayim ama isim geregi rizedeyim
kızın sevdiği renkte veya hoşlandığı tarzda alın bilmiyorum konuşurken bunlardan bahsetti mi hoşlandığı şeyleri almak daha mantıklı olur

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
604
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kızın sevdiği renkte veya hoşlandığı tarzda alın bilmiyorum konuşurken bunlardan bahsetti mi hoşlandığı şeyleri almak daha mantıklı olur
daha cok buranin yoresel seyleri ile ilgili alicam hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Teknoloji
Hamsili ekmek, hamsi köy sütlaçı, hamsili pide, hamsi dolması. Ne hamsisi, gidip macrocenter, migrostan falan kutu çikolata alabilirsin, misal ferro rocher 300-400g arası olabilir, divan çikolata olabilir. Eğer hayvan falan seviyorsa onun peluşunu alabilirsin. Etkiyecek hediye için en az 2-3 bin çıkması lazım. Sevdiği akseuarların gerçeklerinden alabilirsin, misal saat seviyorsa gerçeği olabilir

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Şahin
Hamsi Kalem Al Okulda Yazı Yazarken Seni Hatırlasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,875
Üyeler
171,656
Son üye
allegroxd
Top Bottom