Kıza nasıl sohbet baslatayım

Reaksiyon skoru
116
Gencler ben bi kizla 4 5 aydir takiplesiyorum ben ona yazin istek atmistim oda gt yapmisti ama unutmusum kizi cok nadir story atiyo baktim benle takiplestikten beri 3 4 story atmis bende hic dikkat etmemisim bugun bitane daha atmisti onu likeladım ben hic st atmiyorum sizce ne yapayim sohbeti nasil baslatayim bununla, %80 benle ilgilenir gibi goruldu atmaz diye zannediyorum

Gencler ben bi kizla 4 5 aydir takiplesiyorum ben ona yazin istek atmistim oda gt yapmisti ama unutmusum kizi cok nadir story atiyo baktim benle takiplestikten beri 3 4 story atmis bende hic dikkat etmemisim bugun bitane daha atmisti onu likeladım ben hic st atmiyorum sizce ne yapayim sohbeti nasil baslatayim bununla, %80 benle ilgilenir gibi goruldu atmaz diye zannediyorum
Aynı şehirde mi yaşıyorsunuz abi ( yaş 20 tecrübeli )

Bende 17 yim abi yasitiz
Reis tercihim eğer liseye gidiyorsan kendi lise çevrenden kız arkadaş edinmelisin. Ankara'da oturması senin için bir tık şansızlık olmuş. Olsa da uzaktan ilişkinin çok sürmeyeceğini sana baştan söyleyeyim. Sen devam ettirsen bile kadınlar farklı ruh hallerine girebiliyorlar yani terk edilme garantili bir işe adım atarsın. Bunu da lise zamanı arkadaşlarımdan biliyorum %90 ı aynı sonla bitiyordu. Terk edilme ise kötü bir piskoloji içine sokar derslerinden geri kalabilirsin. Tercihim ünide yapman.
2. olarak selam naber gibi klasik mesajlar sonrası eğer zorlamaya devam edersen engel yiyebilme ihtimalin var. Çünkü seni tanımıyor :D klasik mesajlardan uzak dur. Kız st falan atıyorsa müzikten girebilirsin, hobisi varsa yazılım, kitap, gitar, piano vs. ortak hobi oluşturup ilerleyebilirsin. Mesela bir st sine gitar çalmakla ilgili yada sevdiği müziğin stlerini falan arkaya müzik olarak paylaşırsa vs vs sende bir sonraki stlerini ona göre düzenleyebilirisin ( aynı müzik grubundan müzik arkaya koyup karizma bir fotoğrafını st ye paylaşabilirsin) Hobiler çok önemli. Hobisi varsa onun üzerinden mesaj atabilirsin tanışmak için kibarca. Aa sizde mi duman grubundan hoşlanıyorsunuz ? aa sizde mi gitar çalıyorsunuz bende ilgilenirim cart curt ve kaba olma

napıyorsun nasılsın selam gibi kelimeler kısa dogal ve daha samimi bunları dene daha farklı bişeler yazıcam dersen örnek hava yagmurlu yagmurda bi dinmedi gibi merak uyandıran mesaj at neden yazar örnek ordan girersin

Yanlış anlama. İş bulup Çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durmayı başar sonra Yuva kurmaya çalış.

Ben gördüğüm kadarıyla söyliyim,
bir işin ucundan yapışamayan para kazanamayan adamların yuvaları hep yıkılmıştır.

Dayanamıyorsan arada eline para geçince git doğal ihtiyaçlarını karşıla ama bir kıza umut verip onu yüzüstü bırakma.

Yanlış anlama. İş bulup Çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durmayı başar sonra Yuva kurmaya çalış.

Ben gördüğüm kadarıyla söyliyim,
bir işin ucundan yapışamayan para kazanamayan adamların yuvaları hep yıkılmıştır.

Dayanamıyorsan arada eline para geçince git doğal ihtiyaçlarını karşıla ama bir kıza umut verip onu yüzüstü bırakma.
Aynen öyle

burdaki pp ni at konu açılır muhtemelen

Biri para kazan falan demiş apofhjgkadopsfjhnaodf

hocam yaşın daha 17, bir şey olmaz git konuş. Story attığında storysi herhangi bir ilgi alanıyla alakalıysa yanıtla. Mesela bir kitapla alakalıysa ben de bu yazarla ilgileniyorum xx kitabını okumuştum senin de ona ilgi duyduğunu bilmiyorum falan yaz. Konuşmayı çok uzatma. Bir kaç gün sonra o yazardan kitap alıp kıza foto at. Sonra muhabbet akar zaten. Ya da bir sanatçıyla alakalı story atarsa onun üzerinden de gidebilirsin. Yazmak için bir sürü sebep var.

Biri para kazan falan demiş apofhjgkadopsfjhnaodf
Hocam o abiye bende cevap vercektimde usendim aslinda adam dogru konusmusta yasim 17 ne yapabilirim 25 30 olsam tamam dicem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kiz senle konusmak istemiyorsa yorma kendini
Yazmadimki daha st atmasini bekliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

burdaki pp ni at konu açılır muhtemelen
Hocam abileride casperlardan cikti ne yapayim eve gelecekler

Geri