Drop plus işteBende klavyesi var gayet güzel neden öyle diyorsun bu bütçelere ne önerin var kulaklık yokki [emoji1787]
İşte biraz arttır diyorumBende klavyesi var gayet güzel neden öyle diyorsun bu bütçelere ne önerin var kulaklık yokki![]()
Hocam o gelcek de 350 lira da olmazkiDrop plus işte
Yani gamepower çöp diyorsun 300 liraya membran klavye alıyorsun oda marka fanboyluğu oluyor hocam 250 den 350 ya çıktım bu yolun sonu yok gibiİşte biraz arttır diyorum.
Ya ben biraz kalite takıntılıyım.
Logitech diziyorum 300 liraya membran logitech aldım.
Hocam bu yolun sonu yok arctis 1 derim sonra derler sesi az arctis 3 al sonra derler mikrofonu kötü arctis 5 bu böyle sürer yani 2 gündür 150 liradan 350 ye çıktım hala bulamadım iade olayı kulaklıkta olsa alıcam kizaru duruma göre iade edicemde işteAlınabilir ama memnun olup olucağını bilemem abdullah abi önermişti ama benim önerim hs35 ya da arctics1 olacak ama onlar biraz ucuk
Hocam kizaru al gec bence bu yol uzun kizaru uzmez benceHocam bu yolun sonu yok arctis 1 derim sonra derler sesi az arctis 3 al sonra derler mikrofonu kötü arctis 5 bu böyle sürer yani 2 gündür 150 liradan 350 ye çıktım hala bulamadım iade olayı kulaklıkta olsa alıcam kizaru duruma göre iade edicemde işte
Bencede kizaru al geç bu arada arctics 1 in iyi sesi düşük değil arkadaşım hoparlör niyetine kullaniyorValla 400 e çıksam 450 TLlik kulaklık diyorlar 450 alsam şunu al daha iyi 500![]()
400'e çıksan durursun bu arada drop plus'tan şikayet eden tek bir kişi yok ben kendim de kullanıyorum ama kizaru da üzmez muhtemelen şimdiden hayırlı olsunValla 400 e çıksam 450 TLlik kulaklık diyorlar 450 alsam şunu al daha iyi 500 [emoji23]
Ne zaman gelir stoklara onu alıyım bari.400'e çıksan durursun bu arada drop plus'tan şikayet eden tek bir kişi yok ben kendim de kullanıyorum ama kizaru da üzmez muhtemelen şimdiden hayırlı olsun
Anladım sağol.Satıcı bana temmuz sonu dedi. Zaten anlaşmalı satıcı diye biliyorum rampage'in kendi yaptığı bir çekilişte katılım şartı olarak onları da takip ediyorduk. Yani güvenilir bir kaynak2-3 hafta arasında gelir yani. Aceleniz varsa kizaru veya hs35 alabilirsiniz