Kızdan red yedim tekrar yazayımmı ?

Vendır

80+
Reaksiyon skoru
13
Kızdan red yedim derken ağzını yokladım beni yanlış anladıysan konuşmayalım yazdım oda eğer düşündüğüm niyetse konuşmayalım dedi bende düşündüğün gibi değil o zaman dedim ardından exden falan bahsetti ama öncesinden kıza yürüdüğümü belli etmiştim sınıftaki herkese söyleyecek büyük ihtimalle kıza tekrar yazıp gene eskisi gibi iş atıyormuş gibi konuşsam ama bir yandanda arkadaş olduğumuzu belli etsem sizce olur mu? Yani konuşma tarzımım bu olduğunu belli etsem kendisinin yanlış anladığını yavaş yavaş ima etsem sizce nasıl olur?

Kız baştan senle ilgilenmediğini belirtmiş. Zamanla bu durum değişebilir, o zamana kadar arkadaş olarak ilerleyip iyice tanı. Yakın arkadaşlarıyla arayı iyi tutmaya çalış.

Kızdan red yedim derken ağzını yokladım beni yanlış anladıysan konuşmayalım yazdım oda eğer düşündüğüm niyetse konuşmayalım dedi bende düşündüğün gibi değil o zaman dedim ardından exden falan bahsetti ama öncesinden kıza yürüdüğümü belli etmiştim sınıftaki herkese söyleyecek büyük ihtimalle kıza tekrar yazıp gene eskisi gibi iş atıyormuş gibi konuşsam ama bir yandanda arkadaş olduğumuzu belli etsem sizce olur mu? Yani konuşma tarzımım bu olduğunu belli etsem kendisinin yanlış anladığını yavaş yavaş ima etsem sizce nasıl olur?
Yazma kanka.

sınıftakilere söylemiş herkes dik dik bakıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kız ve arkadaşları bana dik dik bakıp duruyor sürekli
Tamam işte. Daha fazla diretmeye gerek yok. Kız cevabını vermiş. Kendini düşürme diğerlerine karşı.

Ben anlamıyorum ya. Hoşlanmak yasak mı? Takma boş ver. Zamanla unuturlar unutmazlarsa da bir şey olmaz sanki yanlış bir şey yaptın. Rahat ol.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Kara* hocam sende yardımcı olursan iyi olur

aga ben aynı kıza 2 kere etmiştim.. ilk kararı redse ikinci kararı da redditr boşuna uğraşma.

Arkadaşları ve sınıfa kadar yayılmış çoktan unut sen onu kimse aynı numaraya bir daha düşmez. Kız senin şimdi her türden mesajlarını huylarını anlattıysan özelini vs. onlara anlatıp topluca dedikodu kurbanı oldun bile unut sen onu, o kadar rp yiyorsa söyle kuzenı kız kardeşi falan varsa yeğenime alayım.

Geri