Neler Yeni

Kızı nereye götürmeliyim

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Akşam kızı dışarı çıkar beşiktaşa getir iki şişe bira al içiyorsanız konser başlayana kadar oturun beşiktaş sahilde konuşun sonra konsere gidin daha iyi bir izlenim zor bırakılır. Ama sohbet işi sende o kadarını bilmem

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,573
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Nikaha götür geç olmadan. Sevgili olarak yatırım yapmaya değmez. En sonunda ayrılıp başkasıyla sevgili oluyorlar. Harcadığınız paralar batıyor.

Tre-x

80+ Silver

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Beyler bayanlar iyi akşamlar liseye gidiyorum bir kızla bayadir ilgileniyordum hafta sonuna kızla randevu kaptım ama sadece şunu yazdım ve kabul etti "hafta sonu birşeyler mi yapsak" şimdi ben bunu nereye götüreyim kıza zerre spoiler vermedim iyi bir izlenim bırakmaya çalışıyorum
Yemek yeyip ardından kola çekirdek alıp denizi olan bir şehirdeyseniz sahilde oturmak, yoksa parkta oturup sohbet muhabbet. Samimi takılmak istersen lahmacun yemeye götürebilirsin .d

Tre-x

80+ Silver
Valla kız beklediğim gibi samimi ve şeker bi kız ama senin dediğin olmayacak gibi kız gayet düzgün bu arada starbucksa götürdüm bidahaki randevumda aynı kız olsun olmasın bu konuya bidaha göz atmam lazım bence herkese teşekkür ederim :)
Hesabı kim ödedi

Tre-x

80+ Silver
Israr etsem de ikimizde kendimizinkini ödedik
Aslanım benim
eğer ki sonraki buluşmada kızın evine veya kendi evine çay içmeyi teklif edersen kız reddederse ve derse "diğerlerinden farklı olduğunu düşünmüştüm/ hepiniz aynısınız " tarzı bir şey söylerse cevabın belli olmalı "ben seni sadece çay içmeye davet ettim sen ne anlıyorsun bu kadar ön yargılı olduğunu bilmiyordum " diyebilirsin

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Aslanım benim
eğer ki sonraki buluşmada kızın evine veya kendi evine çay içmeyi teklif edersen kız reddederse ve derse "diğerlerinden farklı olduğunu düşünmüştüm/ hepiniz aynısınız " tarzı bir şey söylerse cevabın belli olmalı "ben seni sadece çay içmeye davet ettim sen ne anlıyorsun bu kadar ön yargılı olduğunu bilmiyordum " diyebilirsin
Evet abi mantıklı ama kıza bunu teklif edenlerin hiçbirinin amacı çay kahve değil o yüzden şüphe edebilir ben bunu sonraya saklayacam

Tre-x

80+ Silver
Evet abi mantıklı ama kıza bunu teklif edenlerin hiçbirinin amacı çay kahve değil o yüzden şüphe edebilir ben bunu sonraya saklayacam
Sen amacını belli etme kıza güven ver illa bir şeyler yapmak zorunda değilsin sohbette de edebilirsin ama zor gibi xD

Top Bottom