KeReM 1963
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8,750
- İsim
- Kerem ORUÇ
- İlgilendiği Kategoriler
- Yurtdışı Alışverişi
- oruckereem
- Steam
- Kerem1963
- Discord
- Kerem1963 #8121
10. sınıfız.Kız bizim sınıfta geçen hafta öyle konuşuyorduk sonra birden sen nerde oturuyorsun dedi oda şans eseri bizim hemen oralarda oturuyormuş. Sonra hangi otobüsle gidip geliyorsun diye sordu bende cevapladım. Sabah okula giderken ben tek gidiyorum ama dönüşte beraber "yalnız" dönüyoruz. Öyle ara ara konuşuyoruz çoğu zaman konuşacak bir şey bulamayıp susuyorum . Bide şöyle bi sorun var kız gerçekten hayatımda gördüğüm en güzel kız olabilir yani maşallah hiçbir kusuru yok ve kız çok daha yakışıklı tiplerle sevgili olabilecekken beni seçer mi emin değilim. Kızlar tip ve paradan başka neye bakar o konuda da emin değilim. Açıkçası sınıflar değiştiği için kızı daha yeni tanımaya başladım tam nasıl birisi bilmiyorum . Sınıfta da tek başına oturuyor yanına gidicem ama yanlış anlar diye çekiniyorum. Şimdi ben bunla biraz daha tanışmak ve niyetimi ufaktan belli etmek için sinemaya götürmek istiyorum ama ya red ederse ya gelmezse diye çok korkuyorum. Şimdi en azından öyle konuşuyoruz sinema teklifini red edip niyetimi de anlar ve onuda red ederse yüksek ihtimalle birdaha hiçbir zaman konuşamayız. Daha önce başına benzer olay gelen varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
ve ufak bir dipnot ta bırakayım : Forumda son zamanlarda gerçekten çok fazla troll aşk konusu açılmaya başladı bu konu onlardan birisi değildir işin ciddiyetini anlayabilirsek sevinirim.
ve ufak bir dipnot ta bırakayım : Forumda son zamanlarda gerçekten çok fazla troll aşk konusu açılmaya başladı bu konu onlardan birisi değildir işin ciddiyetini anlayabilirsek sevinirim.
Son düzenleme: