ESTAROSSA58
80+ Bronze
okkarşının doğrusu yanlışı hesabını yapacaktım da doğrusunu bulamadım maalesef
okkarşının doğrusu yanlışı hesabını yapacaktım da doğrusunu bulamadım maalesef
Akp ye oy vermeyecek kadar zekiyim merak etmeahahah verecek cevap bulamadın tabi hemen ağlama moduna geçtin. Daha kendine ait bir cevap üretebilecek zekaya sahip değilsin gelip kendini burda rezil etme gidip şimdi ağlayabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
tam sizi tabir eden size uygun çok söz var da işte..
Resimle tam oturmuş Taliban zihniyet var zaten.
birebir aynı ben eminim ya.Resimle tam oturmuş Taliban zihniyet var zaten.
14 Mayısta kazanırsan annen ablan kız kardeşin kara çarşafla dışarı çıkınca görürüzbağnaz olduğunu, chpli olduğunu, söylediğime cevap bulamayıp ağlayışını düşünürsek
evet çok zekisin kendini böyle kandırmaya devam et
Senin kimseye bağnaz deme hakkın yok şu forumda senden daha bağnaz kimse yok senin tüm haraketlerin yobazlık üzerine senin bu forumda yalan dolandan başka hiçbirşey yapamayan bir adamsın kendine gel milleti suçladığın her hareketi sen temsil ediyorusun yapma daha alçalmaya lütfen çalışma miğdem kaldırmıyorbağnaz olduğunu, chpli olduğunu, söylediğime cevap bulamayıp ağlayışını düşünürsek
evet çok zekisin kendini böyle kandırmaya devam et
daha şeriatın ne olduğunu bilmeyen halk tv izleyip eğğeeğe şeriat gelirse böyle olacakmış diyip araştırmayı akıl edemeyen bir insana ne anlatsam boş14 Mayısta kazanırsan annen ablan kız kardeşin kara çarşafla dışarı çıkınca görürüz
sana bir daha şeriatle ilgili bir şey demek istemiyorum git araştır bir daha da iranlı arkadaşına göre gelip burda boş yapma. Akıl edebiliyorsan internet diye bir şey var git yaz orayaResimle tam oturmuş Taliban zihniyet var zaten.
daha yazmayı bilmiyorsun bana mı yobaz diyorsun? Bağnazdan başka bir şey değilsiniz sağdan soldan duyduklarınıza inanıyorsunuz anca ve yine duyduğunuz kalıplaşmış cümlelerinizden çıkamıyorsunuz. En iyisi siz daha fazla bu şekilde konuşarak kendinizi rezil etmeyinSenin kimseye bağnaz deme hakkın yok şu forumda senden daha bağnaz kimse yok senin tüm haraketlerin yobazlık üzerine senin bu forumda yalan dolandan başka hiçbirşey yapamayan bir adamsın kendine gel milleti suçladığın her hareketi sen temsil ediyorusun yapma daha alçalmaya lütfen çalışma miğdem kaldırmıyor
daha şeriatın ne olduğunu bilmeyen halk tv izleyip eğğeeğe şeriat gelirse böyle olacakmış diyip araştırmayı akıl edemeyen bir insana ne anlatsam boş
sana bir daha şeriatle ilgili bir şey demek istemiyorum git araştır bir daha da iranlı arkadaşına göre gelip burda boş yapma. Akıl edebiliyorsan internet diye bir şey var git yaz oraya
daha yazmayı bilmiyorsun bana mı yobaz diyorsun? Bağnazdan başka bir şey değilsiniz sağdan soldan duyduklarınıza inanıyorsunuz anca ve yine duyduğunuz kalıplaşmış cümlelerinizden çıkamıyorsunuz. En iyisi siz daha fazla bu şekilde konuşarak kendinizi rezil etmeyin
Laiklik öğrenmen lazım.daha şeriatın ne olduğunu bilmeyen halk tv izleyip eğğeeğe şeriat gelirse böyle olacakmış diyip araştırmayı akıl edemeyen bir insana ne anlatsam boş
sana bir daha şeriatle ilgili bir şey demek istemiyorum git araştır bir daha da iranlı arkadaşına göre gelip burda boş yapma. Akıl edebiliyorsan internet diye bir şey var git yaz oraya
daha yazmayı bilmiyorsun bana mı yobaz diyorsun? Bağnazdan başka bir şey değilsiniz sağdan soldan duyduklarınıza inanıyorsunuz anca ve yine duyduğunuz kalıplaşmış cümlelerinizden çıkamıyorsunuz. En iyisi siz daha fazla bu şekilde konuşarak kendinizi rezil etmeyin
biliyoruz ne olduğunu. Sen ya git şeriatın tam olarak ne olduğunu chp kanalları dışında bağımsız bir yerden araştır. Ya da bir daha bana şeriat hakkında bir şey söylemeLaiklik öğrenmen lazım.
Alıntıyı görüntüle
Önemini anlattım sana sadece agresif yazı yazmayı bırak bence.biliyoruz ne olduğunu. Sen ya git şeriatın tam olarak ne olduğunu chp kanalları dışında bağımsız bir yerden araştır. Ya da bir daha bana şeriat hakkında bir şey söyleme
önemini anlattım dediğin : iranlı arkadaşım var o şeriatı sevmiyor.Önemini anlattım sana sadece agresif yazı yazmayı bırak bence.
CHP ne alaka CHP'li bile değilim.