Neler Yeni

KIZILELMA'nın 6. ve 7.Uçuş Testlerinde Yüksek Hızlı Uçuş Denemeleri Gerçekleşti!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
karşının doğrusu yanlışı hesabını yapacaktım da doğrusunu bulamadım maalesef
ok :D
download.jpg

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,598
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
ahahah verecek cevap bulamadın tabi hemen ağlama moduna geçtin. Daha kendine ait bir cevap üretebilecek zekaya sahip değilsin gelip kendini burda rezil etme gidip şimdi ağlayabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam sizi tabir eden size uygun çok söz var da işte..
Akp ye oy vermeyecek kadar zekiyim merak etme

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,598
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
bağnaz olduğunu, chpli olduğunu, söylediğime cevap bulamayıp ağlayışını düşünürsek
evet çok zekisin kendini böyle kandırmaya devam et
14 Mayısta kazanırsan annen ablan kız kardeşin kara çarşafla dışarı çıkınca görürüz

ESTAROSSA58

80+ Bronze
bağnaz olduğunu, chpli olduğunu, söylediğime cevap bulamayıp ağlayışını düşünürsek
evet çok zekisin kendini böyle kandırmaya devam et
Senin kimseye bağnaz deme hakkın yok şu forumda senden daha bağnaz kimse yok senin tüm haraketlerin yobazlık üzerine senin bu forumda yalan dolandan başka hiçbirşey yapamayan bir adamsın kendine gel milleti suçladığın her hareketi sen temsil ediyorusun yapma daha alçalmaya lütfen çalışma miğdem kaldırmıyor

Megan

80+ Silver
14 Mayısta kazanırsan annen ablan kız kardeşin kara çarşafla dışarı çıkınca görürüz
daha şeriatın ne olduğunu bilmeyen halk tv izleyip eğğeeğe şeriat gelirse böyle olacakmış diyip araştırmayı akıl edemeyen bir insana ne anlatsam boş

Resimle tam oturmuş Taliban zihniyet var zaten.
sana bir daha şeriatle ilgili bir şey demek istemiyorum git araştır bir daha da iranlı arkadaşına göre gelip burda boş yapma. Akıl edebiliyorsan internet diye bir şey var git yaz oraya

Senin kimseye bağnaz deme hakkın yok şu forumda senden daha bağnaz kimse yok senin tüm haraketlerin yobazlık üzerine senin bu forumda yalan dolandan başka hiçbirşey yapamayan bir adamsın kendine gel milleti suçladığın her hareketi sen temsil ediyorusun yapma daha alçalmaya lütfen çalışma miğdem kaldırmıyor
daha yazmayı bilmiyorsun bana mı yobaz diyorsun? Bağnazdan başka bir şey değilsiniz sağdan soldan duyduklarınıza inanıyorsunuz anca ve yine duyduğunuz kalıplaşmış cümlelerinizden çıkamıyorsunuz. En iyisi siz daha fazla bu şekilde konuşarak kendinizi rezil etmeyin

ESTAROSSA58

80+ Bronze
daha şeriatın ne olduğunu bilmeyen halk tv izleyip eğğeeğe şeriat gelirse böyle olacakmış diyip araştırmayı akıl edemeyen bir insana ne anlatsam boş

sana bir daha şeriatle ilgili bir şey demek istemiyorum git araştır bir daha da iranlı arkadaşına göre gelip burda boş yapma. Akıl edebiliyorsan internet diye bir şey var git yaz oraya

daha yazmayı bilmiyorsun bana mı yobaz diyorsun? Bağnazdan başka bir şey değilsiniz sağdan soldan duyduklarınıza inanıyorsunuz anca ve yine duyduğunuz kalıplaşmış cümlelerinizden çıkamıyorsunuz. En iyisi siz daha fazla bu şekilde konuşarak kendinizi rezil etmeyin
images.jpg
:D jkasdkjabsk ok

Carl-S

80+ Gold

Laiklik öğrenmen lazım.
IMG_20230420_163842.jpg

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Carl-S

80+ Gold
biliyoruz ne olduğunu. Sen ya git şeriatın tam olarak ne olduğunu chp kanalları dışında bağımsız bir yerden araştır. Ya da bir daha bana şeriat hakkında bir şey söyleme
Önemini anlattım sana sadece agresif yazı yazmayı bırak bence.
CHP ne alaka CHP'li bile değilim. :)

Megan

80+ Silver
Önemini anlattım sana sadece agresif yazı yazmayı bırak bence.
CHP ne alaka CHP'li bile değilim. :)
önemini anlattım dediğin : iranlı arkadaşım var o şeriatı sevmiyor.

Sen en başta şeriatın ne olduğunu bilmiyorsun hatta forumda 1 tane bilen yok heralde herkes şey sanıyor dışarda kadınlar kapalı gezmek zorundadır gezmeyenin kafası kesilir. Hiç mi düşünmüyorsunuz bu nasıl olur ben bi araştırayım neymiş bu şeriat diye?

Chpli değil misin :D güldürme beni şimdi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,576
Üyeler
164,697
Son üye
Mokoko06