PinsizAMD
80+ Bronze
Merhabalar arkadaşlar şimdi bizim okulda bi kız var ben onu çok seviyorum ama sanırım o beni fazla sevmiyor gibi bende anlamadım yaklaşık 1 1.5 yıldır falan konuşuyoruz İnstagram Whatsa'App vb geçen hafta falan okulda bunu gördüm konuştuk işte havadan sudan işte benden hoşlanıyormusun falan dedi bende yani birazcık seviyorum seni dedim herneyse bu kıza ben her gün soruyorum bugün dışarı çıkalımmı diye hani gezmek için falan ama hep red yiyorum hep yada bir şey bulup başkalarıyla gidiyor bende anlamadım hani buluşmak istemiyorsa anlarım yüzüme diyebilir ama yalan söyleyip red edince üzülüyorum
Herneyse bu kızla nasıl konuşabilirim bu konu hakkında gerçekten soğuk birisi biraz hatta bayağı bende tam tersiyim nasıl anlaşmaya varabiliriz? yani konu açabilrim?
Bir mesaj atıyorum eskiden hemen dönerdi yüzyüze konuştuktan sonra 4 5 saat sonra dönmeye başladı (sanırım tipimi beğenmedi )
Muzik zevklerimizde uymuyor demişti.
Bu kızla nasıl iletişim kurabilirim?
(nerdeyse hergün mesaj atıyorum ama hep ya 3 4 saat sonra dönüyor en erken yada hiç dönmüyor yazmaya üşeniyorum dedi aradım açtı sonra kapadı yüzüme)
Herneyse bu kızla nasıl konuşabilirim bu konu hakkında gerçekten soğuk birisi biraz hatta bayağı bende tam tersiyim nasıl anlaşmaya varabiliriz? yani konu açabilrim?
Bir mesaj atıyorum eskiden hemen dönerdi yüzyüze konuştuktan sonra 4 5 saat sonra dönmeye başladı (sanırım tipimi beğenmedi )
Muzik zevklerimizde uymuyor demişti.
Bu kızla nasıl iletişim kurabilirim?
(nerdeyse hergün mesaj atıyorum ama hep ya 3 4 saat sonra dönüyor en erken yada hiç dönmüyor yazmaya üşeniyorum dedi aradım açtı sonra kapadı yüzüme)