üzme kendini hocam kimler kimlerle beraberdoğru haklısınız hocam
Karşına başka biri çıkar illa. Böyle yaparak sadece kendini küçük düşürürsün. Kız istemiyor ama kalbini kırmamak için bir şey demiyor. Sal kanka boşver.Bunu arkadaşlarımda düşündü bayadır konuşuyoruz bu konuyu onlarlada
Hocam düşünün MAN UNT PSG MAÇI DAKKA OLMUŞ 87 PSG 2 0 YENİYOR MANUYU SONRA RONALDO UZAKLARDAN ŞUT ÇEKİYOR VE KİMPEMBEYE ÇARPIP TOP AĞLARA GİDİYOR DAKKA OLUYOR 89 RONALDO YERE DÜŞÜP PENALTI YAPTIRIP SON DAKKA GOL ATIYOR VE SIUUUUU DİYE BAĞRIYOR.hocam kante gibi staminan varsa sonuna kadar kovalarsın ama zaten 2-0 geriye düşmüşsün dk 87 çok zorlamaya da gek yok gibi,
eyw takibe aldım hocamKarşına başka biri çıkar illa. Böyle yaparak sadece kendini küçük düşürürsün. Kız istemiyor ama kalbini kırmamak için bir şey demiyor. Sal kanka boşver.
bu arada şuHocam düşünün MAN UNT PSG MAÇI DAKKA OLMUŞ 87 PSG 2 0 YENİYOR MANUYU SONRA RONALDO UZAKLARDAN ŞUT ÇEKİYOR VE KİMPEMBEYE ÇARPIP TOP AĞLARA GİDİYOR DAKKA OLUYOR 89 RONALDO YERE DÜŞÜP PENALTI YAPTIRIP SON DAKKA GOL ATIYOR VE SIUUUUU DİYE BAĞRIYOR.
Bunun yaşanması imkansız gibi onunda bana bakması imkansız gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
eyw takibe aldım hocam
Kıtayı size yazdım hocam @jamaikalıronaldoHocam düşünün MAN UNT PSG MAÇI DAKKA OLMUŞ 87 PSG 2 0 YENİYOR MANUYU SONRA RONALDO UZAKLARDAN ŞUT ÇEKİYOR VE KİMPEMBEYE ÇARPIP TOP AĞLARA GİDİYOR DAKKA OLUYOR 89 RONALDO YERE DÜŞÜP PENALTI YAPTIRIP SON DAKKA GOL ATIYOR VE SIUUUUU DİYE BAĞRIYOR.
Bunun yaşanması imkansız gibi onunda bana bakması imkansız gibi