Neler Yeni

Kızlar neden oyun oynayamaz, bilgisayarla ilgili olamaz?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Her kızın zevki başka. Bazısı oyundan çok telefonda sosyal medyada dolaşmayı seviyor gerçi oyun sektörü tamamen erkekler için bam güm dalmalı oyunlar ve oyunda kız/kadın olunca "müstehcen kelimeler" söylüyorlar sonra oynamıyorlar. Oynasalar bile single oyunları seçiyor büyük bir kısım.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Kızlar beceriksizdir. Ehe ehe ehe, sinir bozucu tipler.
Nefret ediyorum onlardan.
Lol, CS ve PUBG oynayıp kendine "GAMER" diyen tiplerden farkı yok.
Lol oynuyorum ama ezik demedim kimseye gerçekten iyi oynayanlar bence oynuyor he tabi ben oynayamıyorum o ayrı

Jaja50

80+ Silver
Valorant'da kız gelince 2-10 gidiyor ben napim. Otomatik olarak öyle bir algı oluşuyor bende, çoğunun eli kolu tutmuyor :D. Tabii ki çok iyi oynayan kız oyuncular da var ama istisna işte.

Doğukan[Neixtro]

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Doğukan Muçe
İyi oyun oynamak doğuştan gelen bir şeydir :cool:. Şaka bir yana kızların bir çoğu geç yaşta oyun oynamaya başlıyor bu yüzden de oyun oynamaya o kadar çok hakim olamıyorlar.

agg1401

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Ayhan
İlgilendiği Kategoriler
Edebiyat
Discord
ayhangazi38
Kızlar oyun oynar, benim çevremdeki çoğu kız oyuncudur mesels.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar neden ''kızlar bilgisayarda sadece dizi izler, niye erkek gibi oyun oynasın'' tarzı düşünceler var? Neden gamerlık sadece erkeklere özgü bir şey gibi söyleniyor? Çocuklukta belki kızlara böyle şeyler söylenmese onlar bizden daha bilgili olacak bu konularda? @Gizemss dışında aktif olarak forumda olan karşı cinsten kimse görmedim. Bu yalnızca bizim ülkemizde de böyle değil aslında. Neden böyle bir algı var sizce?
evet bu soruyu bende soruyorum hep nedenn? Mesela ben 5 yaşımda başladım biraz erken sanırsam o.O2

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Uygunsuz dil
Arkadaşlar neden ''kızlar bilgisayarda sadece dizi izler, niye erkek gibi oyun oynasın'' tarzı düşünceler var? Neden gamerlık sadece erkeklere özgü bir şey gibi söyleniyor? Çocuklukta belki kızlara böyle şeyler söylenmese onlar bizden daha bilgili olacak bu konularda? @Gizemss dışında aktif olarak forumda olan karşı cinsten kimse görmedim. Bu yalnızca bizim ülkemizde de böyle değil aslında. Neden böyle bir algı var sizce?
Kanka ben gizliyim adım gerçek değil çaktırma (y)o.O2
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kızlar beceriksizdir diyen bir velet görmüştüm bir ara dışarıda duvara kafasını vurdum 2 kere hemen kaçtı kaçmasa daha vurcaktımda :D ve bende bir "kız" olarak çok oyun oynuyorum ama yavşaklar yüzünden bazenleri sinirlenebiliyorum :rolleyes: profil adıma bakma herkes sahte olabilir benim gibi :ROFLMAO: o.O2

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Son zamanlarda artan kız oyuncular var fakat beni görüşüm çoğu ilgi için oynuyor az bir kısmı gerçekten normal oynuyor diğer kısımları genelde oyun oynadığını hep instagram tarzı sosyal medyalarda paylaşıp ilgi toplamak için oynuyor

Sfb32

80+
Yanlış başlık. Ben birçok kız gördüm benden ve arkadaşlarımdan ilgili.

smsísmαíl

80+ Silver
Sadece Valorant oynayıp gamerim diyen kızlar çok yaygın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kim demiş kızlar oyun oynayamıyor diye? 5 yaşındaki kız kuzenim benden iyi Barbie giydiriyor mesela?
Benim Kız kardeşim minecraft oynuyordu suya girdi çıkamadı boğuldu 🥴

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Valorant'da kız gelince 2-10 gidiyor ben napim. Otomatik olarak öyle bir algı oluşuyor bende, çoğunun eli kolu tutmuyor :D. Tabii ki çok iyi oynayan kız oyuncular da var ama istisna işte.
Hayır. Nadiren geliyor kötü kız oyuncu.
1620722515296.png

Astra kız mesela maçta 3 GAMER PERFECT OyUnCu ErKeK'den fazla vurmuş.

ahenk'

80+ Silver
Kız kardeşime sırf oyunlar hakkında fikir sahibi olsun diye oyun açıp başbaşa bıraktığım oluyor. Tomb Raider açtım mesela kontrolleri gösterdim sonra da bıraktım. Kendi bir şeyler denedi sonuç olarak.

Top Bottom