Neler Yeni

Kızlar neden oyun oynayamaz, bilgisayarla ilgili olamaz?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,569
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Dostum yine yetişmeye bağlı biz 5-6 yaşından beri oyun oynuyoruz onlar bebek giydirmece falan yapıyor biz cs oynuoz aynı araba ve yemek mevzusu gibi
işte bu sonradan ilgilenme durumu yüzünden oyun konusunda bize yetişemezler

Arkadaşlar neden ''kızlar bilgisayarda sadece dizi izler, niye erkek gibi oyun oynasın'' tarzı düşünceler var? Neden gamerlık sadece erkeklere özgü bir şey gibi söyleniyor? Çocuklukta belki kızlara böyle şeyler söylenmese onlar bizden daha bilgili olacak bu konularda? @Gizemss dışında aktif olarak forumda olan karşı cinsten kimse görmedim. Bu yalnızca bizim ülkemizde de böyle değil aslında. Neden böyle bir algı var sizce?
Bence genel olarak toplum oyunları savaş tarzı şiddet ğçeren şeyler olarak görüyor ve dneemeden ön yargıyla yaklaşıyolrar o yüzden bence oyun oynayan ekren syaısı daha fazla kızlardan
Mesaj otomatik birleştirildi:

LOL oyun değil mi?
Oyun oynayan herkes oyuncudur.
Oyuncu var oyuncu var biri sürekli aybıybebeat oyunu oynuyor diğeri ise hergün yeni oyunlar deniyor ve çoğu oyunu oynadığı için bilgili

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
İlgi alanları farklı çünkü kanka ama oynayan kızların yüzde 60'ı oynayamıyor ama yüzde 40'lık kısma da denk geldim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum yine yetişmeye bağlı biz 5-6 yaşından beri oyun oynuyoruz onlar bebek giydirmece falan yapıyor biz cs oynuoz aynı araba ve yemek mevzusu gibi
Doğru söz

Top Bottom