Neler Yeni

Kızlar ve Erkeklerin Düşünce Farklılıkları

Nwfrx_

80+
Katılım
3 Ocak 2021
Mesajlar
133
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ege Beker
Merhaba herkese, Kızlar ve erkeklerin düşünceleri arasında çok keskin farklar olabiliyor bazen. Mesela kızın birisi bir erkeği reddederken kibar olabilmeye çalışıyor kimisi de bodozlama dalıyor :) Bu farklılıkların önüne en kolay şekilde nasıl geçilebilir sizce?
 
Son düzenleme:

Nwfrx_

80+
Katılım
3 Ocak 2021
Mesajlar
133
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ege Beker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Anladığım kadarıyla kız seni nazikçe reddetmiş. Bence yakın zamanda bir girişimde bulunma (naçizane tavsiyem)
Bilmiyorum belki öyle düşünmek istemediğimden belki de gerçekten öyle olmadığından dolayı kız gerçekten reddetse az çok tavırlarından anlardım diye düşünüyorum. Tabi öyle olma ihtimali de var ama asıl istediğim kızdan kesin bir şey duymak. Kız bana kesin bir cevap vermedi. Bana direk hayatta olmaz tarzı bir şeyler söylese benim içim daha rahat olacaktı çünkü en azından içimde o umut olmayacaktı. Kesin bir şekilde hayır demediği için içimde hala bir umut var. Tabi ki olmazsa olmaz yapacak bir şey yok ama kızdan şu an ilk istediğim şey bana kesin bir şey söylemesi. Kız beni daha tanımadığı için hemen kesin bir şey söylemesini beklemem de yanlış ama kız başkası var dediği için yanına gidip sohbet açmaya da çalışamıyorum. Yani daha beni 1 gram tanımayan bir kıza sana sırılsıklam aşığım diyemem. Bir şekilde beni daha iyi tanımasını sağlamam lazım.
 

Kara*

80+ Silver
Katılım
23 Mart 2023
Mesajlar
2,579
kız muhtemelen ayarlamıştır yanına alacağı kişiyi bundan max takılmalık çıkar onu da sen istemiyorsun anlaşılan
 

_Zaur_

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Katılım
16 Ağustos 2022
Mesajlar
2,170
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,437
Konum
Azerbaycan
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
O kızla öyle davran ki sanki okulda öyle birisi yok. Bak bir zaman sonra kendisi seninle konuşmaya çalışır. O zaman da sen dersin konuştuğum var :D
Kızlar garip canlılardır. Ezildiğinde zevk alırlar sanırım birazda inatlaşırlar
 

Berk Atmaca

80+ Silver
Katılım
26 Mart 2020
Mesajlar
3,915
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,236
Konum
Mersin
İsim
Berk Atmaca
konsere git onu bul denk gelmiş gibi yap. yine böyle kibarca reddederse falan next go
 

proxcis

80+ Bronze
Katılım
27 Eylül 2023
Mesajlar
1,051
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Semih Aydın
1-) Lise zamanları çok saf olursun. Özellikle de ilk ilişkinse çevrendeki insanların o kız hakkındaki gerçek yorumlarını dinle ve kulak ver. Körü körüne güvenip sevgi besleme.

2-) Yazmayı mı istiyorsun? Yaz gitsin ne diye yarını bekliyorsun?

3-) Yazdın ve kız yine soğuk yaptı, yüz vermedi mi? Takipten çıkıyorsun gördüğün zaman da herkesle nasılsan onunla da aynı oluyorsun ve önüne bakıyorsun.

4-) O yaşlarda bazı şeyleri çok iyi anlayamıyorsun. Kıza doğrudan güvenme ve direkt olarak 100% bağlanma. Kız seni reddederse de özgüvenini koru kendine yıkık muamelesi yapma. Kız seni okeylerse de direkt üzerine düşme ağırdan ilerlet.
 

yemre08

80+
Katılım
26 Eylül 2023
Mesajlar
39
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yunus Emre Tancan
Merhaba herkese, forumu çok aktif olmasam da senelerdir kullanıyorum ilk defa böyle bir konu hakkında yardım alma ihtiyacı duydum. Şöyle açıklayayım: Uzun zamandır bir kız var okulda. Ben kızı 1 gram tanımıyorum o da beni tanımıyor. Ama kızı gözlemledikçe tavırları, kişiliği harika bir kıza benziyor tabi detaylı tanımadan mükemmel şekilde bilemem ama gözlemlerim bu şekilde. Yaklaşık 1 hafta önce kızdan instagramını istemeye gittim.(aslında instagramını biliyorum ama anlarsınız ya sohbet açmak için işte) Normalde biraz çekingen bir tipim kızlara karşı her gördüğüm kızla sırf takılmalık olsun diye sözde "sevgili" olmaya çalışmıyorum. Yani o kafada bir insan değilim merak etmeyin:) Gidip yanına istediğimde öyle güzel yüzüme bakıp gülümsedi ki sanki orada bana bir şeyler oldu kız beni büyüledi resmen. Başka konuştuğum var dedi bana. Yani daha sevgili değil en fazla flört aşamasındalar dediğine göre.(ki tahminimce flört bile değil) Bundan 2 hafta sonra bir konser var ve büyük ihtimalle kız da konsere gelecek. Sizce bu konserde kızla tekrardan konuşmalı mıyım? Konuşacaksam nasıl konuşmalıyım? Eğer konuşmazsam eylül ayında okulların açılmasını beklemem lazım en erken. Benim de içimdeki sabırsızlık ve yazın gelmesinden dolayı bir an önce konuşasım var. Eğer konuşmazsam da tüm yaz pişman olmaktan korkuyorum. 1 haftadır kızı içimden atmaya çalışıyorum ama atamıyorum 1 haftadır günlerim öyle kasvetli geçiyor ki anlatamam. Bu arada kızı unut cart curt tarzı şeyler demeyin lütfen o kızla mutlaka bir kere daha konuşacağım ama doğru zaman ne zaman olur onu bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Öncelikle geçmiş olsun, gülümsemesi seni büyülediyse aşık olmuşsun. Minimum 6 aylık bir depresyon paketi yazıyorum sana. Kız seni tam anlamıyla dolaylı yoldan reddetmiş. Eğer kafaya takacaksan (ki takacaksın :) ) okullar kapanmadan uygun bir zaman git yanına konuş. %95 ihtimalle reddedileceksin hislerini açıklarsan. Insta, snap vb. hesaplarını istersen ki istemene rağmen vermemiş, yine olumsuz bir yola çıkıyor. Kız senin Insta hesabını istemendeki asıl amacı anlamış ki başka konuştuğum var demiş. İlle de gidip konuşacaksan en uygun zaman en yakın zaman derim ben. Ne kadar ertelersen o kadar gerilir ve konuşma cesaretini de doğru orantılı kaybedersin. Ben yerinde olsam bu kadar kafaya takıyorsam yaz tatilimi kafamda binlerce şüphe ve stalk yaparak geçirmek yerine konuşur, kızın bana karşı olan hislerini öğrenir, kabullenir yoluma bakarım. Tabii herkes için geçerli değil bu durum. Reddedilirsen tüm bir yazı depresyonda da geçirebilirsin. Öteki türlü de takıntılı bir şekilde geçirirsin. Karar senin.
 

Nwfrx_

80+
Katılım
3 Ocak 2021
Mesajlar
133
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ege Beker
Arkadaşlar teker teker cevap veremeyeceğim hepinize çok teşekkür ederim. Kızın söylediği kişinin kim olduğunu öğrendim bugün. Devamını zaman gösterecek. Kendimi üzersem kendime zarar vermekten başka elime bir şey geçmez. Günden güne zaten içim rahatlıyor ama kızın dediği kişinin kim olduğunu öğrenince üzülmedim değil. Biraz değişik ve çok hoşlanmadığım bir insan arkadaş. Dediğim gibi zaten 3 ay kimsenin yüzünü görmeyeceğim. Yazı güzel değerlendirmeye çalışacağım. Konu içeriğini değiştireceğim bu arada haberiniz olsun profilde kalmasın :) Teşekkürler herkese tekrardan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Toparlamaya çalıştım işte konuyu biraz. İdare edin :)
 
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
934,059
Mesajlar
8,512,817
Üyeler
146,630
Son üye
Barly12
Top Bottom