Merhaba herkese, forumu çok aktif olmasam da senelerdir kullanıyorum ilk defa böyle bir konu hakkında yardım alma ihtiyacı duydum. Şöyle açıklayayım: Uzun zamandır bir kız var okulda. Ben kızı 1 gram tanımıyorum o da beni tanımıyor. Ama kızı gözlemledikçe tavırları, kişiliği harika bir kıza benziyor tabi detaylı tanımadan mükemmel şekilde bilemem ama gözlemlerim bu şekilde. Yaklaşık 1 hafta önce kızdan instagramını istemeye gittim.(aslında instagramını biliyorum ama anlarsınız ya sohbet açmak için işte) Normalde biraz çekingen bir tipim kızlara karşı her gördüğüm kızla sırf takılmalık olsun diye sözde "sevgili" olmaya çalışmıyorum. Yani o kafada bir insan değilim merak etmeyin
Gidip yanına istediğimde öyle güzel yüzüme bakıp gülümsedi ki sanki orada bana bir şeyler oldu kız beni büyüledi resmen. Başka konuştuğum var dedi bana. Yani daha sevgili değil en fazla flört aşamasındalar dediğine göre.(ki tahminimce flört bile değil) Bundan 2 hafta sonra bir konser var ve büyük ihtimalle kız da konsere gelecek. Sizce bu konserde kızla tekrardan konuşmalı mıyım? Konuşacaksam nasıl konuşmalıyım? Eğer konuşmazsam eylül ayında okulların açılmasını beklemem lazım en erken. Benim de içimdeki sabırsızlık ve yazın gelmesinden dolayı bir an önce konuşasım var. Eğer konuşmazsam da tüm yaz pişman olmaktan korkuyorum. 1 haftadır kızı içimden atmaya çalışıyorum ama atamıyorum 1 haftadır günlerim öyle kasvetli geçiyor ki anlatamam. Bu arada kızı unut cart curt tarzı şeyler demeyin lütfen o kızla mutlaka bir kere daha konuşacağım ama doğru zaman ne zaman olur onu bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler.