Neler Yeni

Kızlardan çekinmem normal midir?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Bir de kızları ne yapıcan kanka agaların olsun yeter kıza selam veremiyorsan verme önemli değil

Kızları da gözünde tanrılaştırma muhtemelen ondan kaynaklanıyor senin gibi bir insan sen onlara selam verince yüzüne bakınca bir şey olmayacak dümdüz takıl bu kadar kasmaya değmez
Benim agam da yok ki. Ben hayatım boyunca sevilmeyecek miyim sevilmeye hakkım yok mu herkesin kız arkadaşı var benim niye yok ? Kasma demesi kolay ama yapamıyorum işte.

Şu videoyu da izle bir de başta çok zorlanacaksın muhtemelen alışırsın seni daha iyi yapar

Benim agam da yok ki. Ben hayatım boyunca sevilmeyecek miyim sevilmeye hakkım yok mu herkesin kız arkadaşı var benim niye yok ? Kasma demesi kolay ama yapamıyorum işte.
Kaldırımdan geçen kızın yüzüne bakmaya utanıyorsun sonra niye yok diyorsun olum sence niye yok

Fazla çekingen biri olarak görünüyorsun muhtemelen dışından millet de gelip senle iletişim kurma çabasına girmiyor. Bir de milletin sana gelip seninle arkadaşlık kurmasını bekleyemezsin. Millet senin hayranın değil kalk arkadaşlarınla sen konuş sen arkadaş edin

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Kardeşim ilk bırakacağın şey malum iştir.
O pişmanlık bitiriyor bizi zaten :D

Herkes kız arkadaşlarıyla takılırken sen aciz aciz vuruyorsun?
Koymaz mı adama?
Hem de manevi olarak sarsılırsın...
Yapacağın şeyler dopamin detoksu, herhangi bir aktivite, bir de Akılsız insanlarla gez :)
Bak o zaman nasıl şükrediyorsun beynine :kekw:

Hala senin çektiğin sıkıntıları çekiyorum özgüven kısmını biraz aştım.
Şehrimi değiştirdim daha samimi ortamı buldum ciddiye almadığım insanlarla billur muhabbet yaptım fikirlerini önemsemedim.
Bu bana özgüven getirdi çünkü ben bir şeylerin farkındaydım öğretmenler de beni beğeniyordu hala öyle.
Asıl pısırık kalırsan ezilirsin...
Bırakmaya çalışıyorum ama okulda kızları görünce tekrar yapasım geliyor. Ben zaten okuldakilerin akılsız olduğunu düşünüyorum.

Şu videoyu da izle bir de başta çok zorlanacaksın muhtemelen alışırsın seni daha iyi yapar

Kaldırımdan geçen kızın yüzüne bakmaya utanıyorsun sonra niye yok diyorsun olum sence niye yok

Fazla çekingen biri olarak görünüyorsun muhtemelen dışından millet de gelip senle iletişim kurma çabasına girmiyor. Bir de milletin sana gelip seninle arkadaşlık kurmasını bekleyemezsin. Millet senin hayranın değil kalk arkadaşlarınla sen konuş sen arkadaş edin
Dostum aslında arkadaş edinmeye çalıştım ama şöyle bir şey var bizim sınıftakiler hep tenefüslerde ve öğlen arasında kızlarla voleybol oynamaya gidiyor ben çekiniyorum gitmiyorum o yüzden arkadaş olamıyoruz onlarla.

OnurCiftci26

80+ Bronze
kızın fotoğrafını çekeyim dedim ertesi gün arkadaşı geldi rahatsız oluyor çekme falan dedi
A*gan detected. E der tabi sen niye kızın izni olmadan fotoğrafını çekiyorsun?
yanına gitsem herhalde sapık diye linç ettirirler
Yanına gitmene gerek kalmamış zaten fotoğrafını izinsiz çekerek adını sapığa çıkarmışsın neredeyse.
tipim kötü diye kimse sevmiyor zaten beni.
Anladım özgüvensiz olmanı. Kime göre neye göre kötü? Git konuş merak etme yeri gelir ret yersin yeri gelir kabul görürsün ama bir yerden başlaman lazım.

Bırakmaya çalışıyorum ama okulda kızları görünce tekrar yapasım geliyor.
1680200246727.png
gerçek hayatta şu fotoğraftaki adama benziyor olabilir misin

Son düzenleme:

YigitElcin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yiğit Elçin
Belki saçma gelecek fakat spora vs. başlarsan özgüvenini arttırmanda yardımcı olur

QWuiet

80+ Bronze
Arkadaşlar bana yardım edin lütfen. Karşı kaldırımdan bir kız bile yanımdan geçse bir anda heyecan basıyor kalbim çıkacak gibi oluyor. Ya da biri bana baksa dünyadan silinmek istiyorum. Özellikle sınıfta falan çok rahatsız oluyorum yani hiç derse katılasım gelmiyor dikkat çekerim diye. Eski sınıfımda kız yoktu çok rahattım gayet derse katılıyordum futbol oynuyordum şimdi kızlar bana bakıcak diye hiçbir şey yapamıyorum biri bana yardım edebilir mi agalar?
Bende öyleydim yavaş yavaş gidiyor o his merak etme, hem sende bir İnsansın diye umut ediyorum. Baksınlar n'olacak
Sen öyle davranırsan onların totoları kajkar
Vel hasıl kelam, bu duygu yavaş yavaş çözülüyor akışına bırak git konuş arkadaşça, bak şu çok önemli, kendin ve doğal olman lazım başkasına özenirsen Ne erkek ne kız seninle muhabbet etmeye çekinir. (6-7 ay öncesine kadar bende bu durum içerisindeydim)

Bende öyleydim yavaş yavaş gidiyor o his merak etme, hem sende bir İnsansın diye umut ediyorum. Baksınlar n'olacak
Sen öyle davranırsan onların totoları kajkar
Vel hasıl kelam, bu duygu yavaş yavaş çözülüyor akışına bırak git konuş arkadaşça, bak şu çok önemli, kendin ve doğal olman lazım başkasına özenirsen Ne erkek ne kız seninle muhabbet etmeye çekinir. (6-7 ay öncesine kadar bende bu durum içerisindeydim)
Yalnız olmadığımı bilmek mutlu etti hocam sağ olun. Tek ben böyleyim sanıyordum.

The Batman

80+ Silver
30 Mart 2023
adam teknoloji forumuna geleli bilmem kaç saat olmuş hemen konu dışıyı bulup bu konuyu açması bence trol degil mi :unsure:

QWuiet

80+ Bronze
30 Mart 2023
adam teknoloji forumuna geleli bilmem kaç saat olmuş hemen konu dışıyı bulup bu konuyu açması bence trol degil mi :unsure:
Hocam troll olsa bu kadar uğradmazdı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

30 Mart 2023
Ha öyleyse verdiğim tavsiyeler ki uzun bir metin yazdım haram olsun.

30 Mart 2023
ben forum kültürüne uzak biri değilim aynı konuyu shiftdelete'de açtım ama takmadılar o yüzden buraya geldim bura daha aktif diye illa trol olduğumu düşünoyrsan diyeceğim bir şey yok ama sosyal anksiyete nedir araştır bir.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom