Demesi kolay bir keresinde kızın fotoğrafını çekeyim dedim ertesi gün arkadaşı geldi rahatsız oluyor çekme falan dedi yanına gitsem herhalde sapık diye linç ettirirler tipim kötü diye kimse sevmiyor zaten beni.Normal değil. Korkundan ne kadar kaçarsan o kadar zorlanırsın konuşmakta. Çekinme kızlar yemez seni, git konuş veya bakış ne olacak ki?
kızın fotoğrafını niye çekiyosunDemesi kolay bir keresinde kızın fotoğrafını çekeyim dedim ertesi gün arkadaşı geldi rahatsız oluyor çekme falan dedi yanına gitsem herhalde sapık diye linç ettirirler tipim kötü diye kimse sevmiyor zaten beni.
Evde bakarım diye çektimkızın fotoğrafını niye çekiyosun
Boşver ne senin ona faydan onunda sana faydası olmıcağı için takılmaArkadaşlar bana yardım edin lütfen. Karşı kaldırımdan bir kız bile yanımdan geçse bir anda heyecan basıyor kalbim çıkacak gibi oluyor. Ya da biri bana baksa dünyadan silinmek istiyorum. Özellikle sınıfta falan çok rahatsız oluyorum yani hiç derse katılasım gelmiyor dikkat çekerim diye. Eski sınıfımda kız yoktu çok rahattım gayet derse katılıyordum futbol oynuyordum şimdi kızlar bana bakıcak diye hiçbir şey yapamıyorum biri bana yardım edebilir mi agalar?
nE .Evde bakarım diye çektim
Tavsiyelerin nelerdir hocam:?Hacı aynen senin gibiyidim yine samimi oldukların vardı fakat kısmen senin gibiydim.
Okul düzeyi önemli, meslek lisesindeysen çok tavsiyem var
Fakat fen veya anadolu da isen işin biraz üniversiteye kalır...
Ben günde 2 kere yapıyorum ama bir faydası olmuyor. daha kötü yapıyor bence.Senin gibiydim aynen. Düzenli olarak attırmaya başladım. Günlük olarak attır tavsiyemdir. 1 olur 2 olur 3 olur fark etmez. Ben arada 4-5 yapıyorum. Utangaçlığı geçirmenin en iyi yolu. Çek babam çek çek çek oooohhh yarasınnn
4-5 yap.Ben günde 2 kere yapıyorum ama bir faydası olmuyor. daha kötü yapıyor bence.
sabah öğle akşam en az 3Tavsiyelerin nelerdir hocam:?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben günde 2 kere yapıyorum ama bir faydası olmuyor. daha kötü yapıyor bence.
Kardeşim ilk bırakacağın şey malum iştir.Tavsiyelerin nelerdir hocam:?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben günde 2 kere yapıyorum ama bir faydası olmuyor. daha kötü yapıyor bence.