Kızlardan korkuyorum

Abi arkadaşıma sordum mesajdan sonra pirellinin sözleşmeli personeli oluyormuş
Aylik 25 -26 bin sabit 8 -16 çalışacaksın dedi
Ama simdi baktığımda asgari ücret 22 bin ben 3-4 fazlasina mi çalışacağım

Gir kardeşim. Fabrikalar başlangıçta herkese asgari verir zaten. Zaman geçtikçe mevkin ve maaşın da artar. Pirelli bir de Dünya çapında marka.

Dostlar selamin aleyküm
Ortaokul yıllarımdan beri kizlar tarafından alay edilmiş ezilmiş birisiyim
Bu kızlar beni yedi bitirdi ne bir arkadaş çevrem var ne de bir kiz kankam
Dostlar kız görünce sanki inanılmaz bir varlık görürmüşcesine gözlerimi yere indirip yüzlerine dahi bakmıyorum
Yaşıtlarım kiz peşinde koşarken ben geleceğimi nasil aydinlatirimin peşindeyim
Bir kızla konuşmak, göze göze gelmek benim icin inanılmaz zorlayıcı
Geçen gün otobuste kiz benle arkadaşça sohbet etmek istedi ben sadece onu dinledim kiz alkollü vs idi
Bana üniversite okumamı söyledi
Sonrasında çakmağını düşürdü otobüsün arka koltuğuna aldım cakmaği o çakmak beni o kadar mutlu etti ki ilk kez bir kiza ait bir sey aldim diye belki de bu çakmak sayesinde o kızla tekrar konusma sansim olabilir diye
Babam bana çok düşkün motosiklet ev araba
Aldi ve ev üzerime kayıtlı ancak motor ve araba kayıtlı değil evin 2.çocuğuyum abim ve bana ev aldı
Bütün bunlara rağmen bir kızla konuşamıyorum
Üstelik hayattan darbede alıyorum işe girdiğimde uzun süreli calisamiyorum çevremdeki erkekler ailen öldüğünde sen asıl darbeyi alacaksın diyorlar
Abilerim 20 yaşında bir gencim bana tavsiyeniz ne olurdu
Girişken ol en başta kasma kendini maşallah bende olmayan şeylere sahipsin daha da iyileri senin olsun ailen sana değerde veriyor arkana bakma ilerle her şey çözülür. Ayrıca profesyonel yardımda almanda fayda var diye düşünüyorum.

Bu kadar takılmayın onlarda sizin gibi insan, bırakın ortaokulda size yaptıklarını ortaokulda kimin kafası basıyor büyüğünce insanlar çok farklı. Konuşulabilecek yerlerde konu açmaya çalışın konuşa konuşa öğrenirsiniz mesela otobüs durağı gibi.
Tanımadığım birisiyle nasil konuşabilirim ki ya arkadaşı olursa beni yanlış algılarsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tanımadığım birisiyle nasil konuşabilirim ki ya arkadaşı olursa beni yanlış algılarsa
Bir keresinde durakta kıza burada oturacak yerler kırık arayıp soyleyim belediyeye yapsınlar dedim bende tanıdık var dedim
Ben başladım konuşmaya sonra kiz sen ne saçmalıyorsun dedi bana kocaelinin kızları biraz tuhaf ben bursa uludagda yatis gördüm yemin ederim o hastanedeki kızlar ile izmitin kızlarını getir yanından geçemez çok havalılar oysaki ruh sağlığında babası doktor olan zengin olan bir cok kiz vardi ve hepimiz birbirimize destek sağlıyorduk ve benim psikolojimin kotulesmesinjn sebebi ceren adında bir kiz allah onu nasıl biliyorsa oyle etsin aylarca kendime gelemedim zorbalıyordu beni devamlı artik lisede aynı sınıfa düşünce ben bu kiza küfür ettim ve dövdüm bu seferde belalı ailesi ile uğraştım polislik oldum
Çok şükür sicilim bozulmadı doktorlar yardımcı oldu o konuda
Yani ben derdimi yazarak daha iyi anlatabiliyorum doktora bu konuları açamıyorum çünkü derdimi anlatmayı ağız ile sevmiyorum içimi yazı ile döküyorum

Son düzenleme:
Dostlar selamin aleyküm
Ortaokul yıllarımdan beri kizlar tarafından alay edilmiş ezilmiş birisiyim
Bu kızlar beni yedi bitirdi ne bir arkadaş çevrem var ne de bir kiz kankam
Dostlar kız görünce sanki inanılmaz bir varlık görürmüşcesine gözlerimi yere indirip yüzlerine dahi bakmıyorum
Yaşıtlarım kiz peşinde koşarken ben geleceğimi nasil aydinlatirimin peşindeyim
Bir kızla konuşmak, göze göze gelmek benim icin inanılmaz zorlayıcı
Geçen gün otobuste kiz benle arkadaşça sohbet etmek istedi ben sadece onu dinledim kiz alkollü vs idi
Bana üniversite okumamı söyledi
Sonrasında çakmağını düşürdü otobüsün arka koltuğuna aldım cakmaği o çakmak beni o kadar mutlu etti ki ilk kez bir kiza ait bir sey aldim diye belki de bu çakmak sayesinde o kızla tekrar konusma sansim olabilir diye
Babam bana çok düşkün motosiklet ev araba
Aldi ve ev üzerime kayıtlı ancak motor ve araba kayıtlı değil evin 2.çocuğuyum abim ve bana ev aldı
Bütün bunlara rağmen bir kızla konuşamıyorum
Üstelik hayattan darbede alıyorum işe girdiğimde uzun süreli calisamiyorum çevremdeki erkekler ailen öldüğünde sen asıl darbeyi alacaksın diyorlar
Abilerim 20 yaşında bir gencim bana tavsiyeniz ne olurdu
allah zorluk versin kolay iş

Sevgili babında diyorsanız kız söyler zaten eğer normal konuşma diyorsanız bir şey olmaz sadece beyniniz size oyun oynuyor (Yeni deneyimlere kapatıyor sizi.).
Bir keresinde durakta kıza burada oturacak yerler kırık arayıp soyleyim belediyeye yapsınlar dedim bende tanıdık var dedim
Ben başladım konuşmaya sonra kiz sen ne saçmalıyorsun dedi bana kocaelinin kızları biraz tuhaf ben bursa uludagda yatis gördüm yemin ederim o hastanedeki kızlar ile izmitin kızlarını getir yanından geçemez çok havalılar oysaki ruh sağlığında babası doktor olan zengin olan bir cok kiz vardi ve hepimiz birbirimize destek sağlıyorduk ve benim psikolojimin kotulesmesinjn sebebi ceren adında bir kiz allah onu nasıl biliyorsa oyle etsin aylarca kendime gelemedim zorbalıyordu beni devamlı artik lisede aynı sınıfa düşünce ben bu kiza küfür ettim ve dövdüm bu seferde belalı ailesi ile uğraştım polislik oldum
Çok şükür sicilim bozulmadı doktorlar yardımcı oldu o konuda
Yani ben derdimi yazarak daha iyi anlatabiliyorum doktora bu konuları açamıyorum çünkü derdimi anlatmayı ağız ile sevmiyorum içimi yazı ile döküyorum
Her kız aynı değildir baktınız böyle bir sert çıkıştı kısa kesin mesela "tamam tamam söyledim sadece" daha basit konularla girin konuşmaya falan işte, merak etmeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,877
Üyeler
184,068
Son üye
samettt26
Geri