Mahmut Yılmaz
80+ Silver
para ver
ÇSJSLDOLWJSKWJŞSKW doğrudur.Aasfklşas itiraf mı kanka takılmalık arıyorsun eyvallah orada bulursun ama onlar seni aşar bence
ÇDKEPDJEŞDKŞWJS yapacak bişey yok. Öneri varmı? Kız bulalım sarılalım xd
ciddi ilişki dışını kabul etmem diyen
ibonun önündeki seçenekler xd
instagramdan flort olup ilerletip sonra date cıkmak sıkıcılastı. İlk önce kendini gelistir ondan sonra zaten insanlar sana ulasmaya baslıyor , ortamın gelisiyor.
Cekingenligin direkt olmaması lazım , gozunu kacırmadan direkt kizin gozunun icine bakabilmen lazim.
iltifat etmekten çekinmemen lazım , ama klasik iltifatlar degil tabii ki kız mavi gozluyse gidip gozun guzel dedigin zaman acuna sen zenginsin demis gibi olursun. Ona iltifat degil onaylama denir. Dis gorunusunde kendini daha insecure hissettigi yanlarına iltifat edersen ona kendini daha iyi hissettirirsin. Veya direkt olarak muzik zevkine iltifat edebilirsin , eglenceli bi insan oldugunu soyleyebilirsin (tabii ki bunlar belirli bi konusma skalasından sonra edilecek iltifatlar)
Sorun direkt kızlarla konusma bastan baslamıyor diyorsan dedigim gibi ilk once kendine bak , bakım yap , guzel kok boyle detaylar cok fazla atlanılan seyler. Adam yakısıklı olsa bile boyle seyleri olmadıgı zaman daha kotu gozuken birisi cok daha one cikabiliyor. Boyle kendini gelistirerek ozguvenin tamamen toparlanır ve kizlarla olan iliskilerin daha da cok artmaya baslar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanalda vakit harcamayı bırak , sad sayfa sacmalıklarını da bırak. Bari en azından alternatif muzikler dinleyip melankolik havalara gir ki muzik zevkin iyi olur en azindan ortan + yakalarsin. Boyle seylerin olursa kizlarla date’e ciktiginda konusacak ortak birsuru konun olur. Date’e cıktıgında kızla forum veya sad sayfa hakkında mı konusacaksın? Hayır. E o zaman ilk ordan basla.
Kızların priv hesap & gruplarına bakman daha iyi olabilir oradakiler itirafa göre fena sulak olacağı için red yemen yine azalabilir.ÇSJSLDOLWJSKWJŞSKW doğrudur.
ÇDKEPDJEŞDKŞWJS yapacak bişey yok. Öneri varmı? Kız bulalım sarılalım xd
hocam hepsi tamam ama ne zaman kızla konuşmaya başlasam konu motor teknolojilerine geliyor kızlarda haklı olarak mal mal bana bakıyor ama istisnasız her konuşmada oluyor yani sadece motor değil bir anda savaş gemisi anlatmaya aşlıyorum bir yerden aklıma geliyorinstagramdan flort olup ilerletip sonra date cıkmak sıkıcılastı. İlk önce kendini gelistir ondan sonra zaten insanlar sana ulasmaya baslıyor , ortamın gelisiyor.
Cekingenligin direkt olmaması lazım , gozunu kacırmadan direkt kizin gozunun icine bakabilmen lazim.
iltifat etmekten çekinmemen lazım , ama klasik iltifatlar degil tabii ki kız mavi gozluyse gidip gozun guzel dedigin zaman acuna sen zenginsin demis gibi olursun. Ona iltifat degil onaylama denir. Dis gorunusunde kendini daha insecure hissettigi yanlarına iltifat edersen ona kendini daha iyi hissettirirsin. Veya direkt olarak muzik zevkine iltifat edebilirsin , eglenceli bi insan oldugunu soyleyebilirsin (tabii ki bunlar belirli bi konusma skalasından sonra edilecek iltifatlar)
Sorun direkt kızlarla konusma bastan baslamıyor diyorsan dedigim gibi ilk once kendine bak , bakım yap , guzel kok boyle detaylar cok fazla atlanılan seyler. Adam yakısıklı olsa bile boyle seyleri olmadıgı zaman daha kotu gozuken birisi cok daha one cikabiliyor. Boyle kendini gelistirerek ozguvenin tamamen toparlanır ve kizlarla olan iliskilerin daha da cok artmaya baslar.
Sanalda vakit harcamayı bırak , sad sayfa sacmalıklarını da bırak. Bari en azından alternatif muzikler dinleyip melankolik havalara gir ki muzik zevkin iyi olur en azindan ortan + yakalarsin. Boyle seylerin olursa kizlarla date’e ciktiginda konusacak ortak birsuru konun olur. Date’e cıktıgında kızla forum veya sad sayfa hakkında mı konusacaksın? Hayır. E o zaman ilk ordan basla.
yani mesela hiç bir şey yokken bir anda dizel arabaya benzin koyarsan çalışmaz ama benzinli arabaya mazot koyarsan çalışma ihtimali var demiştiminstagramdan flort olup ilerletip sonra date cıkmak sıkıcılastı. İlk önce kendini gelistir ondan sonra zaten insanlar sana ulasmaya baslıyor , ortamın gelisiyor.
ya hocam ASDHASDHA bunları konuştuğun zaman seni merakla dinleyecek kızdan olur zaten. Ama bu konulara en azından daha ciddileşince böyle aranızda rahatlık olduğu zaman gir. Sus , anlatma , ilgilenmiyorum falan diyen kızdan direkt olmaz zaten senin savaş gemini dinlesin gerekirseçıkamıyoruz
hocam hepsi tamam ama ne zaman kızla konuşmaya başlasam konu motor teknolojilerine geliyor kızlarda haklı olarak mal mal bana bakıyor ama istisnasız her konuşmada oluyor yani sadece motor değil bir anda savaş gemisi anlatmaya aşlıyorum bir yerden aklıma geliyor
yani mesela hiç bir şey yokken bir anda dizel arabaya benzin koyarsan çalışmaz ama benzinli arabaya mazot koyarsan çalışma ihtimali var demiştim
anlatma falan demiyorlarda mal mal hiç bir şey anlamadan yüzüme bakıyorlar bitirincede aynen diyorlar konu değiştiriyorlar geneldeya hocam ASDHASDHA bunları konuştuğun zaman seni merakla dinleyecek kızdan olur zaten. Ama bu konulara en azından daha ciddileşince böyle aranızda rahatlık olduğu zaman gir. Sus , anlatma , ilgilenmiyorum falan diyen kızdan direkt olmaz zaten senin savaş gemini dinlesin gerekirse![]()
Hocam sanal iliski için kızı nerden buluyoruz?Sad sayfamda paylaşımlarla motive oluyorum, yat kalk kendi başına aileden ayrı vakit geçir, sosyal medyada zaman geçir, Forumlarda vakit geçir, sanal arkadaş harici arkadaşım 3 5. 19 yaş 1 haftalık yarabandı olduğum lise ilişkisi. Canımı sıkıyor. Haftalık date yapanlar nerden buluyor? Sohbete nasıl giriyorsunuz? Lise mezunuyum. 3-5 dostum var. 2 date teklifim reddedildi. Ömrümde date yapmamışım. 2. Konuştuğu kişi olup yarabandı olduğum sanal ilişkiler var. Misal instagram sohbette kızla merhabalarla başlayarak mı date'e çıkıyorsunuz? Öneriniz nedir?
Kız:Bu ay param yatmadı.para ver
Abi şu adamın bakış açılarına hayranım.çıkamıyoruz
hocam hepsi tamam ama ne zaman kızla konuşmaya başlasam konu motor teknolojilerine geliyor kızlarda haklı olarak mal mal bana bakıyor ama istisnasız her konuşmada oluyor yani sadece motor değil bir anda savaş gemisi anlatmaya aşlıyorum bir yerden aklıma geliyor
yani mesela hiç bir şey yokken bir anda dizel arabaya benzin koyarsan çalışmaz ama benzinli arabaya mazot koyarsan çalışma ihtimali var demiştim
Kanka bak adım adım konuşabileceğin konuların kalması için flört aşamasını kısa tutup gecelere kadar her konuyu konuşup konuşulacak konu sayısını bitirmemelisin. First date'e saklamalısın. Bak çok kolay konu açma ve direkt kıza kendini sevdirme yöntemi buluşmaya en azından bi' çicek ile gitmek. Çoğu kız sevgilileri olmasına rağmen çicek almıyor. Çoğu da istiyor. Çicek ile gittiğin zaman kendini diğer insanlardan ayrı kategoriye konumlandırmış olup daha ağızından tek kelime çıkmadan 1-0 önde başlamış olacaksın. + olarak çicek jestini yaptığın için kızın senden hesabı ödesin vs gibi bi beklentisi olmayacak yani karşılıklıya dönecek her şey ki en doğrusu o. Çiceği sen aldın , yemeği o ödesin , tatlıyı sen aldın , kahveyi o ödesin vs vs.anlatma falan demiyorlarda mal mal hiç bir şey anlamadan yüzüme bakıyorlar bitirincede aynen diyorlar konu değiştiriyorlar genelde
ahbe abi keşke modaya gidebilecek olsam depremden sonra 6 ay kadar oralardaydım ama maddi nedenlerden mersine taşındım bak gene aklıma geldi güzel yerli o caddebostan sahilde güzel anılar yaşadım kızlarla aslındaKanka bak adım adım konuşabileceğin konuların kalması için flört aşamasını kısa tutup gecelere kadar her konuyu konuşup konuşulacak konu sayısını bitirmemelisin. First date'e saklamalısın. Bak çok kolay konu açma ve direkt kıza kendini sevdirme yöntemi buluşmaya en azından bi' çicek ile gitmek. Çoğu kız sevgilileri olmasına rağmen çicek almıyor. Çoğu da istiyor. Çicek ile gittiğin zaman kendini diğer insanlardan ayrı kategoriye konumlandırmış olup daha ağızından tek kelime çıkmadan 1-0 önde başlamış olacaksın. + olarak çicek jestini yaptığın için kızın senden hesabı ödesin vs gibi bi beklentisi olmayacak yani karşılıklıya dönecek her şey ki en doğrusu o. Çiceği sen aldın , yemeği o ödesin , tatlıyı sen aldın , kahveyi o ödesin vs vs.
Sarılıp oturduğunuz zaman daha ortada bi konu olmasa bile çicek sayesinde konu açılmış olacak. Kız teşekkür vs ederken jestin için sen ordan konuyu böyle jestler yapmayı sevdiğine vs getireceksin.
Hatta daha da iyi önerim kızın date'de ne giyeceğini öğren diyelim beyaz elbise giyorsa papatya al vs. uyumlu olsun.
ilk aşama bu. Hatta o elbise ile çicek olayına dikkat ettiğini belirtirsen kız daha da etkilenir küçük detaylara takılışına. Ve bunları başkası ona yapacak kadar deneyimli olmadığından bi' ilk olursun.
Konu açma - ilerletme konusunda ise ; monoton bi sohbet yerine daha etkinlikli bi' first date yapmak mantıklı olabilir. Diyelim kız ile starbucksta oturmak yerine yine çicek olayındaki gibi kızın en sevdiği kahveyi öğrenip elinde o kahveyle kızı karşılayıp oturmak yerine beraber dolaşabilirsiniz. Bu karşılıklı konuşmadaki baskıyı kaldırır ve samimiyeti dolaylı yoldan temas olarak kolaylaştırır. Havalar zaten soğuk. Kız doğal olarak üşüyecek ve sana yakın yürüyecek , başını omzuna koyacak yürürken dinleneceğiniz bi' bankta otururken. Moda sahilde yürüyüp sonra kadıkoy iskelesindeki banklarda denizi izleyerek akşam yan yana göz teması kurma derdi olmadan arada birbirinize bakıp sohbet edebilirsiniz.
Çok iyi o civarlar. Suadiye - Erenköy genel bağdat caddesi akşam mükemmel. Avrupa yakasında da karaköy - galata - nişantaşı civarları mükemmel. Halloweende akaretler vs çok hoştu.ahbe abi keşke modaya gidebilecek olsam depremden sonra 6 ay kadar oralardaydım ama maddi nedenlerden mersine taşındım bak gene aklıma geldi güzel yerli o caddebostan sahilde güzel anılar yaşadım kızlarla aslında