Neler Yeni

Kızlarla konuşmayı nasıl yendiniz

Wouix

80+
Arkadaşlar selamlar bugün itiraf günü kızlarla konuşma veya utanma korkusunu yenmeyi nasıl başardınız ben kendimden başlayayım ben sevdiğim kızı bir türlü acılamıyordum utanıyordum yazamıyordum bir gün tak etti yeterlan dedim içimdeki pısırıklığı atıp söylemiştim o günden beridir artık sorun yaşamıyorum benimki birden içirimdek pısırığı veya utangıçı öldürerek aniden bitmişte ya sizin :D

Son düzenleme:

Farway

80+ Silver
Onlarında bir anne babadan sen ben gibi doğduğunu,seninle benimle aynı şeyleri yiyip içtiğini,tuvalete gittiğini öyle nazik kırılgan çiçek değil insan olduğunu farketmen yetiyor. Sen de öyle davrandığında hiçbir gariplik olmadığını anlıyorsun.

Wouix

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kızlarla konuşarak?
ağa öyle kolay değil demek istediğim tanıdığım bizzat arkadaşım var bizimle full sohbet eder ama bir kız geldimi elleri ayakları titrer hala yenemedi mesela herkes konuşmayıor yani

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Her akşam kendi kendime "onlar da tuvalete gidiyor, onlar da baton sucuk gibi k*ka yapıyor" diye telkinde bulundum. Sonra bir sabah bir uyandım özgüvenim tavan, istediğim her kızla konuşabiliyorum. Hatta bir süre sonra kızları peşimden koşturmaya bile başladım. Bu felsefik düşünceye çok şey borçluyum.

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
rahat olarak karşında ki bir insan kız diye ayrı triplere girmene gerek yok aynı erkek varmış gibi rahat olman lazım gerisi geliyor

En İyi Cevap
3
Her akşam kendi kendime "onlar da tuvalete gidiyor, onlar da baton sucuk gibi k*ka yapıyor" diye telkinde bulundum. Sonra bir sabah bir uyandım özgüvenim tavan, istediğim her kızla konuşabiliyorum. Hatta bir süre sonra kızları peşimden koşturmaya bile başladım. Bu felsefik düşünceye çok şey borçluyum.
Beton sucuk

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular