Muhabbetlere dahil olmaya çalış yavaş yavaş seni de almaya başlarlar yanlarına. En azından sana da bi laf atarlar (iyi anlamda) şakalaşırlar falan. Sonrası gelir zaten.GENELDE DIŞLANIYORUM HOCAM
Noldu bari kabul etti mi?Arkadaşlar selamlar bugün itiraf günü kızlarla konuşma veya utanma korkusunu yenmeyi nasıl başardınız ben kendimden başlayayım ben sevdiğim kızı bir türlü acılamıyordum utanıyordum yazamıyordum bir gün tak etti yeterlan dedim içimdeki pısırıklığı atıp söylemiştim o günden beridir artık sorun yaşamıyorum benimki birden içirimdek pısırığı veya utangıçı öldürerek aniden bitmişte ya sizin
yani kafan sadece sex ile çalışıyorsa bunu yazman normalArkadaş alt tarafı karşı cinsin 150 gram organı var, o organ için özgüvenimi mi kıracağım? Onlar da sperm olarak meydana geldi, onlarda rahim de gelişti onlar da insan. Bir türlü anlayamıyorum şu Erkek Milletinin genelinin kadınları yüceltmesini. Hadi tamam Erkek bireylerin (Hayvanlar dahil) dişilere önem verir, yüceltir ama bizim Erkeklerimiz az daha yüceltse Kadın ile ilgili Din çıkacak. Hiçbir zaman karşı cinsle konuşurken zorlanmadım, karşı tarafın Tanrı değil de İnsan olduğunu düşünerek konuşursanız bu sorunu aşarsınız.
Derken?yani kafan sadece sex ile çalışıyorsa bunu yazman normal
"Arkadaş alt tarafı karşı cinsin 150 gram organı var, o organ için özgüvenimi mi kıracağım? "Derken?
Anlamadınız sanırım? O organın kölesi olmayacağımı söylemişim, sizin söylediğiniz ne alaka? Dediğim şeyle alakası yok. Hemen seks delisi birisi yaptınız beni O Organ için kendimi yoramayacağımı söylüyorum. Çoğu kişi sırf vajinası var diye karşı tarafla konuşamıyor, lafım onlara. Ama siz gelip "Kafan seks ile çalışıyor" diyorsunuz. Boş boş laf kalabalığı yapmayın. Anlatılmak isteneni anladıktan sonra karşı kişiye laf atın, sizin mesajınızdan anlatılmak isteneni anlamadığınız ortaya çıkıyor."Arkadaş alt tarafı karşı cinsin 150 gram organı var, o organ için özgüvenimi mi kıracağım? "
zaten o olay o karşı cinse bakınca direk onu görmen sorunAnlamadınız sanırım? O organın kölesi olmayacağımı söylemişim, sizin söylediğiniz ne alaka? Dediğim şeyle alakası yok. Hemen seks delisi birisi yaptınız beni O Organ için kendimi yoramayacağımı söylüyorum. Çoğu kişi sırf vajinası var diye karşı tarafla konuşamıyor, lafım onlara. Ama siz gelip "Kafan seks ile çalışıyor" diyorsunuz. Boş boş laf kalabalığı yapmayın. Anlatılmak isteneni anladıktan sonra karşı kişiye laf atın, sizin mesajınızdan anlatılmak isteneni anlamadığınız ortaya çıkıyor.