Neler Yeni

Klasör içinde klasör virüsü hakkında yardım.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
İyi forumlar..
Arkadaşlar yeni bir sistem aldım. Eski sistemimin harddiskinde (hdd) fotoğraflarım, videolarım, belgelerim var. Bunları sorunsuz şekilde yeni sistemime aktarmak istiyorum. Ancak şöyle bir sorun var sanırım flash bellek üzerinden bulaşmış bir virüs var eski bilgisayarımda. Klasör içinde aynı klasör isminde klasör oluşturuyor, hatta tıkladığımda hiç bir şey olmuyor. Bu virüsü eski bilgisayardan bilgilerime zarar vermeden temizleyip yeni bilgisayarıma aktarmak istiyorum... Önerileriniz nedir?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Malwarebytes indirin, ve USB belleği sisteminize takın. Akabinde Dosya Gezgini'nden USB belleği seçip Malwarebytes ile taratın. Bu işlemi güvenli kipte yapmanız daha sağlıklı sonuçlar verecektir. Bu işlem sonunda tam tarama ile sistemi taratmanızda fayda var.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malwarebytes indirin, ve USB belleği sisteminize takın. Akabinde Dosya Gezgini'nden USB belleği seçip Malwarebytes ile taratın. Bu işlemi güvenli kipte yapmanız daha sağlıklı sonuçlar verecektir. Bu işlem sonunda tam tarama ile sistemi taratmanızda fayda var.
Usb yi hallettim onda bir sorun yok. Sorun eski sistemin Windows D sürücüsünde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,844
Üyeler
172,743
Son üye
Brktnc
Top Bottom