Neler Yeni

🔥İndirim Klasse mousepad İndirimleri - Amazon Prime

Nufrit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Uğur

Klasse Longteng Huoyun Special Edition 855'den 764'e

Klasse Pro 70x30'lar 290'dan 260'a

Klasse Pro 90x40'lar 417'den 370'e

Düşmüşler, bir süredir takip ediyorum ufak da olsa gerçek indirim var. 90x40 modellerinden 3 tanesine sahibim yıllardır kullanıyorum ve memnunum. Huyoun Special Edition hakkında da bolca pozitif inceleme gördüm.

Mesajlarda @rawest de Trendyol linkini ve indirimli fiyatını vermiş, gözden kaçmasın diye onu da ekliyorum:

Trendyolda kuponla beraber daha ucuza 727.90tl ye geliyor haberiniz olsun

Son düzenleme:

Bilal539

80+ Silver
Temudan akmaz gardaş vergisi falan oluyort aynı paraya alırım klassenin kalitesi belli zaten bekleme derdide yok

stanczyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ilkay
Klasse ile porge arasında fark var mıdır?

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Yiğit
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
Laptop - İç donanımlar

Nufrit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben 350 ye almıştım ne kadar artmış lonteng i
Daha önce kullandığınız mousepadlar arasında farkı ne kadar hissettiniz hocam FPS oyunlarında özellikle? Övüldüğü kadar var mı ona göre sipariş geçeceğim ben de açıkcası

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
Laptop - İç donanımlar
Daha önce kullandığınız mousepadlar arasında farkı ne kadar hissettiniz hocam FPS oyunlarında özellikle? Övüldüğü kadar var mı ona göre sipariş geçeceğim ben de açıkcası
İlk buna geçtiğimde bileğimi yara yaptı daha önceki mousepadlerim hiç bu kadar kalın olmamıştı baya kalın bi mp ve speed değil control ağırlıklı olduğunu söyleyebilirim. Ama bu fiyata alınır mı emin olamadım.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Yiğit
speed istiyorsan klasse pro almanı öneririm

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Numan Ceylan
Qck'dan MPC'ye geçtim. Mpc rezalet bir pad hissi yaşattı bana. Ayrıca bazı bölgelerinde kat izi olduğundan fare takılıyordu, bu yüzden iade ettim.

Enişteme huoyun special aldık o iyi. Ama çok kalın ve sesli bir pad. Ben qck'da fareyi oynanırken gram ses yok ama bu padler sürtünme sesi yapıyor.

viamort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat Geri
Paspas diye yere, yazlık halı diye odaya serersiniz. Makineye at 15 dakikada yıka çıkar hiçbir şey olmuyor. Kalitesi güzel, pahalı evet ama ömürlüktür diye düşünüyorum.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Bende şu 370tl lik olan klasse pro dan varda kirlendi şu beyaz kısımları nasıl yıkayabilirim sizce sadece bileklerin değdiği kısmı yıkasam olur mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,321
Üyeler
161,435
Son üye
özgür41
Top Bottom