Neler Yeni

🔥İndirim Klasse mousepad İndirimleri - Amazon Prime

Dambıldor

80+ Silver
Hala ne farki var 100tlye su var felan yazıyorlar. Tamamen kişisel tercih speed, control, hybrid 3 çeşidi vardir. Hammaddesi, yumuşaklığı xsoft/soft/medium, kalınlığı, nem/ter tutması uzun süre kullanınca hızını/stopping powerini yitirmemesi bir sürü etken var.

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Klasse Pro 90x40 kullanıyorum çok memnunum sorusu olan sorabilir

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
arda
Su mousepad olayi biraz abartilmiyor mu (espor haric)
Mesela linkteki ile konudaki arasindaki farklar neler normal kullaniciya tam olarak ne avantaj sagliyor. Artisi eksisi nedir ? Kullananlar karşılaştıranlar bilgi verebilir mi?
Bu attığınız pad mesela 2 ay sonra yavaşlama yapacak buna emin olabilirsin. Yıkarım falan diye düşünüyorsan 2 3 kere yıkadıktan sonra aşınmaya başlıyacak ve ilk günkü hissiyatı kaybolucak.

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Numan Ceylan
Skatezler ya dandiktir yada bir seyler sürtüyordur suan ptfe skatez ile kullanıyorum ses yok zaten kulaklık takıyorsunuz bi de. Kalinligi da piyasaya kaliteli padlere göre gayet ortalama 4mm diye hatırlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saturn pro nasil longtenge göre? Redditte artisanla karşılaştırıyorlardi hien softlaydi sanırım. Ama fiyatları çok uctu.
Tiger ice V2, wraith gpx sl skatez, fantech helios ile gelen skatez ve dot skatezler ve 2 3 tane farklı mice ile denedim. Mousepad'in yüzeyi cok ses çıkarıyor. Bana gelen mpc480 böyleydi ve kimseye önermiyorum.

Dambıldor

80+ Silver
Tiger ice V2, wraith gpx sl skatez, fantech helios ile gelen skatez ve dot skatezler ve 2 3 tane farklı mice ile denedim. Mousepad'in yüzeyi cok ses çıkarıyor. Bana gelen mpc480 böyleydi ve kimseye önermiyorum.
Longtengten bahsediyordum. Mpc kullanmadım.

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can

Klasse Longteng Huoyun Special Edition 855'den 764'e

Klasse Pro 70x30'lar 290'dan 260'a

Klasse Pro 90x40'lar 417'den 370'e

Düşmüşler, bir süredir takip ediyorum ufak da olsa gerçek indirim var. 90x40 modellerinden 3 tanesine sahibim yıllardır kullanıyorum ve memnunum. Huyoun Special Edition hakkında da bolca pozitif inceleme gördüm.

Mesajlarda @rawest de Trendyol linkini ve indirimli fiyatını vermiş, gözden kaçmasın diye onu da ekliyorum:
elimde hyperx pulsefire xl var yerine alınır mı hyperx mi daha iyi

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Ömür AYCIL
Bu attığınız pad mesela 2 ay sonra yavaşlama yapacak buna emin olabilirsin. Yıkarım falan diye düşünüyorsan 2 3 kere yıkadıktan sonra aşınmaya başlıyacak ve ilk günkü hissiyatı kaybolucak.
Ben bu pad i 6 yildir kullaniyorum ne asinma ve yavaslama hicbirsey yok

NOUR1E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Nuri Emir kaygusuz
Kanagawa ve purple sun 90x40 modellerini aktif olarak kullanıyorum . Kanagawa baskısı biraz kötü bence . Baskıda biraz pikselleşme var. Purple sun modelinden memnunum .

HarlBO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
İbrahim Hamza Önen
pro ile classic çok fark hissetirir mi ?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,956
İsim
göksel yurtcan
mouse pad kullansam alırdım güzel fiyat

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Ömür AYCIL
İmkanı yok Tabi artık kullana kullana alıştığınız için size normal geliyor. Premium bir pad kullanırsanız dediğimi anlayacaksınız
Gecen gun aynisindan kardesimede aldik onuda denedim eskisi ile yenisi arasindada fark yok.
Ayrica kayganlik hiz vs zaten hepsini mouse karsiliyor kaymasi icin skatez hiz icin dpi değiştirmek yeterli degil mi ?

Top Bottom