Neler Yeni

Yardım Klasse-Pro Mouse Pad Nasıldır?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Bütçe
600
Uzun süre kullanmak ve kayganlığının gitmemesini istiyorum, control mouse pad midir bu?

Kullandığım Mouse; Glorious Model O Wireless (Alışmaya Çalışıyorum Hafif olduğundan dolayı)

Tasarımıda hoşuma gitti beni ne kadar götürür bu sizce ?

KLASSE PRO - Siyah Dahil 10 Farklı Model Dikişli Kenar 90x40 - 70x30 cm Oyuncu Gaming Mouse Pad (Oki Nami Ura, 90x40 cm) https://www.amazon.com.tr/dp/B09TJKSRCB?psc=1&ref_=cm_sw_r_apin_dp_HWEGDW0BV0X1R77A3R81

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
En iyi mousepad markalarından diye duymuştum.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En iyi mousepad markalarından diye duymuştum.
Valla baya kişi öneriyorda hangi ürünü kaliteli diye aldıysam hepsi 1 ayda aşındı kayganlığı gitti yine aynısı olsun istemiyorum kanka , sen hangi mouse padi kullanıyorsun önerin varmı yada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uzun süre kullanmak ve kayganlığının gitmemesini istiyorum, control mouse pad midir bu?

Kullandığım Mouse; Glorious Model O Wireless (Alışmaya Çalışıyorum Hafif olduğundan dolayı)

Tasarımıda hoşuma gitti beni ne kadar götürür bu sizce ?

KLASSE PRO - Siyah Dahil 10 Farklı Model Dikişli Kenar 90x40 - 70x30 cm Oyuncu Gaming Mouse Pad (Oki Nami Ura, 90x40 cm) https://www.amazon.com.tr/dp/B09TJKSRCB?psc=1&ref_=cm_sw_r_apin_dp_HWEGDW0BV0X1R77A3R81
Upupupup

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Valla baya kişi öneriyorda hangi ürünü kaliteli diye aldıysam hepsi 1 ayda aşındı kayganlığı gitti yine aynısı olsun istemiyorum kanka , sen hangi mouse padi kullanıyorsun önerin varmı yada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Upupupup
Foto atsam adresimi ister alır bana gönderirsin mousepadi o derece.:kekw:

Top Bottom