Neler Yeni

KlasseGear mouse pad alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Berat
arkadaşlar bu mouse pad i alcam ama mouse pad iyi mi? sararma yapar mı? ekipmanlarım da beyaz videolarda çok görüyorum baya uyumlu oluyor bu marka iyi mi?

Ekler

• Screenshot_2023-11-18-11-56-33-398_com.amazon.mShop.android.shopping.png
    Screenshot_2023-11-18-11-56-33-398_com.amazon.mShop.android.shopping.png
    834.4 KB · Hit: 230

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
arkadaşlar bu mouse pad i alcam ama mouse pad iyi mi? sararma yapar mı? ekipmanlarım da beyaz videolarda çok görüyorum baya uyumlu oluyor bu marka iyi mi?

Marka güzel ekipmanlar beyazsa sana önerim renkli bir mousepad alman olur,benimde beyaz mousepadde beyaz hardal desenli çok iyi durmuyor koyu renkliler daha güzel.Ekstra olarak beyaz mousepad aşırı kirleniyor.

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Murat

Sararma yapması sana bağlı aslında. Benim bi yarısı siyah diğer yarısı beyaz mousepadin bryaz kısmında fareyi kullanıyorum. Elimin denk geldiği yer kirden sarardı. Ne kadar temiz kullanırsan o kadar az sararır. Bir de klasse, porge gibi markaların padleri makinede yıkanabiliyor sıkma modu olmadan. Yıka yıka kullan

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sararma yapması sana bağlı aslında. Benim bi yarısı siyah diğer yarısı beyaz mousepadin bryaz kısmında fareyi kullanıyorum. Elimin denk geldiği yer kirden sarardı. Ne kadar temiz kullanırsan o kadar az sararır. Bir de klasse, porge gibi markaların padleri makinede yıkanabiliyor sıkma modu olmadan. Yıka yıka kullan
tamamdirrr

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,214
İsim
Necati

Bence porge al , daha az kayganlığı gidiyor daha iyi bence. Bende klasse var arkadaşım porge aynı anda almıştık onunki neredeyse hiç kayganlığı gitmemiş benimkinin bayağı azaldı ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence porge al , daha az kayganlığı gidiyor daha iyi bence. Bende klasse var arkadaşım porge aynı anda almıştık onunki neredeyse hiç kayganlığı gitmemiş benimkinin bayağı azaldı ama.
çoktan sipariş etmiştim görmedim kullanıp deneyimlemek kaldı inşallah bir sorun çıkartmaz eğer sorun cikartirsa steelseries falan alırım ama bu duruma dusmem inşallah ucuza kaçtım biraz

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,069
İsim
göksel yurtcan
alınır hocam porge ve xrades'e de bakmanızı tavsiye ederim

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,214
İsim
Necati
çoktan sipariş etmiştim görmedim kullanıp deneyimlemek kaldı inşallah bir sorun çıkartmaz eğer sorun cikartirsa steelseries falan alırım ama bu duruma dusmem inşallah ucuza kaçtım biraz
Steel series daha kötü

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Berat

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
Bu fiyata alınabilir fakat speed olduğunu düşünmüyorum hybird olan klasse longteng bu mousepad'dan daha iyi performans veriyor bence hybird bir pad

Top Bottom