Loki_0
80+
O zaman limiti tamamlayıp aldıktan sonra diğerlerini iptal edin, başka seçenek yok.hocam kargo ücretsiz oluyor ama 530 sınırı kalkmıyor
O zaman limiti tamamlayıp aldıktan sonra diğerlerini iptal edin, başka seçenek yok.hocam kargo ücretsiz oluyor ama 530 sınırı kalkmıyor
gene aynı şekilde 530 koyuyorgeçen 40 a skatez aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://forum.donanimarsivi.com/konu/temu-alt-limitsiz-alisveris-taktigi.1058159/
su konudaki taktigi yap
telefondanmı denıyorsungene aynı şekilde 530 koyuyor
evet hocam, yanına ürün eklemeden sadece ledde bile 530a tamamla diyortelefondanmı denıyorsun
ben az once yaptım kalkıyor varsa baska bı cıhaz yada hesap deneevet hocam, yanına ürün eklemeden sadece ledde bile 530a tamamla diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeni hesapla mı denemeliyim?
az önce tekrar aynı hesapla denedim led tek başına alınabiliyor ama padi ekleyince 530 limiti koyuyor tekrarben az once yaptım kalkıyor varsa baska bı cıhaz yada hesap dene
tek eklemeyi denedinmi hiç padiaz önce tekrar aynı hesapla denedim led tek başına alınabiliyor ama padi ekleyince 530 limiti koyuyor tekrar
evet öyle 530 dediği için led muhabbeti açıldı. Hazır %20 varken (3 saati kaldı) 2 adet söyleyebilirim 1050ye geliyor ama boyutu kafamı karıştırdı.tek eklemeyi denedinmi hiç padi
Hayırlı olsun para ve turuncu olsa bende alacagımAlıntıyı görüntüle
İlginiz için teşekkürler üçünüze de
@freygasm @Loki_0 @Gurkanpiro
Abime de aynı modelden aldıracağım
turuncu yeşil çok göz alır gibi duruyo siyah aldımHayırlı olsun para ve turuncu olsa bende alacagım
Ben artizana benzetiyorum ve siyahtan sıkıldım artıkturuncu yeşil çok göz alır gibi duruyo siyah aldım