SerialSlayerTR
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
arkadaşlar bu mouse pad i alcam ama mouse pad iyi mi? sararma yapar mı? ekipmanlarım da beyaz videolarda çok görüyorum baya uyumlu oluyor bu marka iyi mi?
Alınır hocam marka iyiarkadaşlar bu mouse pad i alcam ama mouse pad iyi mi? sararma yapar mı? ekipmanlarım da beyaz videolarda çok görüyorum baya uyumlu oluyor bu marka iyi mi? acaba?
sağolasınAlınır hocam marka iyi
Marka güzel ekipmanlar beyazsa sana önerim renkli bir mousepad alman olur,benimde beyaz mousepadde beyaz hardal desenli çok iyi durmuyor koyu renkliler daha güzel.Ekstra olarak beyaz mousepad aşırı kirleniyor.arkadaşlar bu mouse pad i alcam ama mouse pad iyi mi? sararma yapar mı? ekipmanlarım da beyaz videolarda çok görüyorum baya uyumlu oluyor bu marka iyi mi?
Sararma yapması sana bağlı aslında. Benim bi yarısı siyah diğer yarısı beyaz mousepadin bryaz kısmında fareyi kullanıyorum. Elimin denk geldiği yer kirden sarardı. Ne kadar temiz kullanırsan o kadar az sararır. Bir de klasse, porge gibi markaların padleri makinede yıkanabiliyor sıkma modu olmadan. Yıka yıka kullanarkadaşlar bu mouse pad i alcam ama mouse pad iyi mi? sararma yapar mı? ekipmanlarım da beyaz videolarda çok görüyorum baya uyumlu oluyor bu marka iyi mi?
tamamdirrrSararma yapması sana bağlı aslında. Benim bi yarısı siyah diğer yarısı beyaz mousepadin bryaz kısmında fareyi kullanıyorum. Elimin denk geldiği yer kirden sarardı. Ne kadar temiz kullanırsan o kadar az sararır. Bir de klasse, porge gibi markaların padleri makinede yıkanabiliyor sıkma modu olmadan. Yıka yıka kullan
Bence porge al , daha az kayganlığı gidiyor daha iyi bence. Bende klasse var arkadaşım porge aynı anda almıştık onunki neredeyse hiç kayganlığı gitmemiş benimkinin bayağı azaldı ama.arkadaşlar bu mouse pad i alcam ama mouse pad iyi mi? sararma yapar mı? ekipmanlarım da beyaz videolarda çok görüyorum baya uyumlu oluyor bu marka iyi mi?
çoktan sipariş etmiştim görmedim kullanıp deneyimlemek kaldı inşallah bir sorun çıkartmaz eğer sorun cikartirsa steelseries falan alırım ama bu duruma dusmem inşallah ucuza kaçtım birazBence porge al , daha az kayganlığı gidiyor daha iyi bence. Bende klasse var arkadaşım porge aynı anda almıştık onunki neredeyse hiç kayganlığı gitmemiş benimkinin bayağı azaldı ama.
Steel series daha kötüçoktan sipariş etmiştim görmedim kullanıp deneyimlemek kaldı inşallah bir sorun çıkartmaz eğer sorun cikartirsa steelseries falan alırım ama bu duruma dusmem inşallah ucuza kaçtım biraz
bakicazz duruma göreSteel series daha kötü