Neler Yeni

Klavye Alacagım Öneriniz Varmıdır

hihihiha

80+ Bronze
Membran olmassa iyi olur 300 tl bütçem. Sadece oyun oynayacağım.

com2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ozan Yılmaz
Membran olmassa iyi olur 300 TL bütçem. Sadece oyun oynayacağım.
300 TL'ye membran olmayan bir klavye yani mekanik klavye arıyorsun anladığım kadarıyla, eğer böyle bir klavye bulursan etiketle ben de alayım. Şaka bir yana dostum 300 TL'ye mekanik klavyeler uzun zaman önceydi

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
300 TL'ye membran olmayan bir klavye yani mekanik klavye arıyorsun anladığım kadarıyla, eğer böyle bir klavye bulursan etiketle ben de alayım. Şaka bir yana dostum 300 TL'ye mekanik klavyeler uzun zaman önceydi
Hala var sadece kaliteli değil.

StrangeRick

80+ Bronze
Dostum g213 e bakabilirsin yazdığın fiyat için en uygunlardan ama membran. Bence 300 e mekanik almaktan vazgeç alsanda memnun kalmazsın o fiyata mekanikten

hihihiha

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum g213 e bakabilirsin yazdığın fiyat için en uygunlardan ama membran. Bence 300 e mekanik almaktan vazgeç alsanda memnun kalmazsın o fiyata mekanikten
Açıkcası pek anlamam klavyeden sadece bazı klavyelerde oyunda 3 tuş kullanılmıyor o sorunu çekmek istemiyorum. Onun dışında özellik farketmez.

StrangeRick

80+ Bronze
Açıkcası pek anlamam klavyeden sadece bazı klavyelerde oyunda 3 tuş kullanılmıyor o sorunu çekmek istemiyorum. Onun dışında özellik farketmez.
Öyle diyosan o hiçbir oyuncu klavyesinde o sorunu yaşamazsın hatta çoğu normal klavyedede yaşamazsın eskilerde öyle oluyodu diye hatırlıyorum ama oyuncu klavyelerinde kesin yaşamazsın

hihihiha

80+ Bronze
Öyle diyosan o hiçbir oyuncu klavyesinde o sorunu yaşamazsın hatta çoğu normal klavyedede yaşamazsın eskilerde öyle oluyodu diye hatırlıyorum ama oyuncu klavyelerinde kesin yaşamazsın
Evet eski klavyemdeyim şuan bazı oyunlarda öyle sorunlar yaşıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,339
Üyeler
166,196
Son üye
İsrankul
Top Bottom