Kendim güncel olarak Darmoshark TOP75 kullanıyorum. Yeni aldım sayılır ve aşırı memnunum. Sesi çok tatmin edici. Driver'ı başarılı her ayarı yapabiliyorum. Sadece 1 kere şarja taktım. Baya uzun süre gidiyor ama ben rgb'siz kullanıyorum genelde. Kablolu kullandığım zamanlarda açıyorum. Tavsiye ederim kesinlike. Diğer modeller hakkında pek bir bilgim yok.Merhaba. Aklımdaki klavyeleri yazıcam. Çoğunlukla valorant oynuyorum. Hangi klavye daha iyi? Bu bütçelerde daha iyi klavye var mı?
Dierya ×TMKB T68se
Redragon K530 Draconic
Redragon K617 Fizz
AULA F75
Darmoshark TOP75
Darmoshark K8
EK871GTR
AK820 Pro
en iyisi hangisi?Aula kasa olarak ak820 den iyi dierya red dragon ek 871 denk bile değiller top 75 kaldırma ayakları yok oyuzden aula ondan kazanıyor k8 de ekran var onları karşılaştır yeter @freygasm
@Gurkanpiro bu nasıl?![]()
FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Merhaba. Aklımdaki klavyeleri yazıcam. Çoğunlukla valorant oynuyorum. Hangi klavye daha iyi? Bu bütçelerde daha iyi klavye var mı?
Dierya ×TMKB T68se
Redragon K530 Draconic
Redragon K617 Fizz
AULA F75
Darmoshark TOP75
Darmoshark K8
EK871GTR
AK820 Pro
AK820PROMerhaba. Aklımdaki klavyeleri yazıcam. Çoğunlukla valorant oynuyorum. Hangi klavye daha iyi? Bu bütçelerde daha iyi klavye var mı?
Dierya ×TMKB T68se
Redragon K530 Draconic
Redragon K617 Fizz
AULA F75
Darmoshark TOP75
Darmoshark K8
EK871GTR
AK820 Pro
bu hall efect senın ıstedıklerın normal mekanık
benim istediğim derken ne demek istedin kanka? bilmediğim için soruyorum. mekanik oyun için mi? hall efect ne için?bu hall efect senın ıstedıklerın normal mekanık
Bak hall efect switchlerin etkinleştirme mm leşini ayarlıyabiliyorsun genelde oyun için kullanılır ama ciddi kas hafızası isterbenim istediğim derken ne demek istedin kanka? bilmediğim için soruyorum. mekanik oyun için mi? hall efect ne için?