kanka kusura bakma tamam tavsiye istiyosun da millet önerince kendi bildigini okuyosunRed switch ı yok mu
kanka kusura bakma tamam tavsiye istiyosun da millet önerince kendi bildigini okuyosunRed switch ı yok mu
maalesefRed switch ı yok mu
adam rgb istedigini ve şık durması istedigini gerekmis kalitesini onemsememiskanka kusura bakma tamam tavsiye istiyosun da millet önerince kendi bildigini okuyosun
outemu kötü değilki k552'dede outemu var giriş-orta seviye için gayet güzel switch bu klavyeler alınmaz orası ayrı tabiKanka dediklerinin ikiside değmez klavyeler biri outemu diğerinin switchini bilmiyorum paranı boşa harcama tek renk olsun ama kalite olarak dediklerine 5 çeker emin ol 340 TL'ye 5 çekiyor
Çünkü mavi switch istemiyorum sesi rahatsız ediyor beni kendi bildiğini okumak değil bu/Kriterdir/kanka kusura bakma tamam tavsiye istiyosun da millet önerince kendi bildigini okuyosun
Aynen kalitesini çok ta önemsemiyorum ama red switch olursa çok ama çok daha iyı oluradam rgb istedigini ve şık durması istedigini gerekmis kalitesini onemsememis
burdada blue switch e red switch i varmi diye sormus
nerde kendi bilgini okumus ki
Knk Rgb istiyorum da Su model nasıl Kb-R105 (Bütçe sınırımı aştım biraz 650-700 e kadar da onerebilirsiniz bilek desteği ya da yarı bilek destegi olursa daha iyi olur bilek desteksiz almak istemiyorum Tam bilek Destekli onceligimdirŞuna bakabilirsin, akşam 21'de indirimler
Knk itopya da şuan indirim var istersen apex 3 TKL alabilirsin ben aldım kaliteli bir klavye senin istediğin gibi şık duruyor hemAynen kalitesini çok ta önemsemiyorum ama red switch olursa çok ama çok daha iyı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Knk Rgb istiyorum da Su model nasıl Kb-R105 (Bütçe sınırımı aştım biraz 650-700 e kadar da onerebilirsiniz
Knk Bilek destegi yok bilek destegi olmayınca bi süre sonra ağrı yapıyor bilekteKnk itopya da şuan indirim var istersen apex 3 TKL alabilirsin ben aldım kaliteli bir klavye senin istediğin gibi şık duruyor hem
forum.donanimarsivi.com