Yardım Klavye aliyorum simdi acil yardım

kanka kusura bakma tamam tavsiye istiyosun da millet önerince kendi bildigini okuyosun
adam rgb istedigini ve şık durması istedigini gerekmis kalitesini onemsememis

burdada blue switch e red switch i varmi diye sormus

nerde kendi bilgini okumus ki

Kanka dediklerinin ikiside değmez klavyeler biri outemu diğerinin switchini bilmiyorum paranı boşa harcama tek renk olsun ama kalite olarak dediklerine 5 çeker emin ol 340 TL'ye 5 çekiyor
outemu kötü değilki k552'dede outemu var giriş-orta seviye için gayet güzel switch bu klavyeler alınmaz orası ayrı tabi

kanka kusura bakma tamam tavsiye istiyosun da millet önerince kendi bildigini okuyosun
Çünkü mavi switch istemiyorum sesi rahatsız ediyor beni kendi bildiğini okumak değil bu/Kriterdir/

Şuna bakabilirsin, akşam 21'de indirimler

Ekler

• Screenshot_2022-09-07-17-17-31-092_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-09-07-17-17-31-092_com.instagram.android.jpg
    734.3 KB · Hit: 31
adam rgb istedigini ve şık durması istedigini gerekmis kalitesini onemsememis

burdada blue switch e red switch i varmi diye sormus

nerde kendi bilgini okumus ki
Aynen kalitesini çok ta önemsemiyorum ama red switch olursa çok ama çok daha iyı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuna bakabilirsin, akşam 21'de indirimler
Knk Rgb istiyorum da Su model nasıl Kb-R105 (Bütçe sınırımı aştım biraz 650-700 e kadar da onerebilirsiniz bilek desteği ya da yarı bilek destegi olursa daha iyi olur bilek desteksiz almak istemiyorum Tam bilek Destekli onceligimdir

@İnnFuaz

Son düzenleme:
Aynen kalitesini çok ta önemsemiyorum ama red switch olursa çok ama çok daha iyı olur

Knk Rgb istiyorum da Su model nasıl Kb-R105 (Bütçe sınırımı aştım biraz 650-700 e kadar da onerebilirsiniz
Knk itopya da şuan indirim var istersen apex 3 TKL alabilirsin ben aldım kaliteli bir klavye senin istediğin gibi şık duruyor hem

Knk itopya da şuan indirim var istersen apex 3 TKL alabilirsin ben aldım kaliteli bir klavye senin istediğin gibi şık duruyor hem
Knk Bilek destegi yok bilek destegi olmayınca bi süre sonra ağrı yapıyor bilekte

Eğer 2.el almayı düşünürsen Redragon K552 Kumara Beyaz Rainbow Işıklı Red Switch satıyorum. İlanıma bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,689
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri