Neler Yeni

klavye kulaklık önerisi bakmadan geçme

Zoex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İbrahim
merhaba kısa tutucam aklımda iki klaklık var birisi medusa hoşuma giden tasarımı vs. ilk gördüğümde hoşuma gitmiş diğeri ise rampage rgw9 comfort bu da karşılaştırmaları pek fark yok size sorayım dedim https://www.epey.com/kulaklik/karsi...mepower-medusa_rampage-rgw9-comfort/farklari/
ve son olarak klavye almayı düşünüyorum ama çok pahlı yani tasarıma görüntüye vs. önem veriyorum monstar pusat k3 klavyesi hoşuma gidiyordu öneriniz nedir ilk kulaklık alacağım bütçem yok yani ama üstlerede çıkamam

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Çok çok fark olur, Comfort daha iyi. Medusa'yı iki yıl kullandım, 130 TL'ye almıştım, o fiyata bile çok iyi değildi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Zoex

Yagi

80+ Bronze
Hocam iki kulaklıkta fason mal, plastikten yapılıyorlar, kırılmaya çok müsait yapıdalar. Medusa mikrofonu buğultulu ayrıca.

Kat kat daha iyi bir kulaklık.

Daha şık;

Klavye olarak Pusat K3 fena değildir ancak bunlara da bakın derim;

• Beğen

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Hocam iki kulaklıkta fason mal, plastikten yapılıyorlar. Medusa mikrofonu buğultulu ayrıca.

Kat kat daha iyi bir kulaklık.

Daha şık;

Klavye olarak Pusat K3 fena değildir ancak bunlara da bakın derim;

Comfort gayet kaliteli bir plastik kullanıyor, Medusa hakkında haklısın. Sono da iyi bir kulaklık ama ben Comfort'un daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Yagi

80+ Bronze
Comfort gayet kaliteli bir plastik kullanıyor, Medusa hakkında haklısın. Sono da iyi bir kulaklık ama ben Comfort'un daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Hocam sono varken comfort alınmaz, sonoyu geçelim taş gibi H2002D var.

• Beğen

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
merhaba kısa tutucam aklımda iki klaklık var birisi medusa hoşuma giden tasarımı vs. ilk gördüğümde hoşuma gitmiş diğeri ise rampage rgw9 comfort bu da karşılaştırmaları pek fark yok size sorayım dedim https://www.epey.com/kulaklik/karsi...mepower-medusa_rampage-rgw9-comfort/farklari/
ve son olarak klavye almayı düşünüyorum ama çok pahlı yani tasarıma görüntüye vs. önem veriyorum monstar pusat k3 klavyesi hoşuma gidiyordu öneriniz nedir ilk kulaklık alacağım bütçem yok yani ama üstlerede çıkamam
Gamepower Medusa bunu sakın alma eyer bilgisayarda uzun süre oturmuyorsan yani vakit geçirmiyorsan alabilirsin ama bilgisayarda uzun süre vakit geçiyorsan alma insanın başını ağrıtıyor

samet4747

80+ Platinum
comfort var alışınca çok harika

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Comfort,sono'dan daha iyi bir kulaklık ve rahatlıkla söyleyebilirim ki 2002D ile kapışabilecek bir kulaklık.
Bu fiyat civarına en iyi kulaklık,şu an indirim de kaçırmayın.
Ayrıca klavye için bütçeniz nedir ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Yagi

Zoex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İbrahim
aynı bütçe ya o civarlarda 500 üstü çıkmam gerek yok bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Comfort,sono'dan daha iyi bir kulaklık ve rahatlıkla söyleyebilirim ki 2002D ile kapışabilecek bir kulaklık.

295tl sipariş verdim düşer mi fiyatı bilmiyorum umarım pişman olmam (inceledim gayet iyi fiyata değer gibi)
yeni geldi ürün elime güzel hoş gibi kenarlarının demirimsi olması hoşuma gitti ama iki tane hoş olmayan şey var bence birincisi kulaklığı giren ipler gerçi her kulaklıkta öyledir çokta önemli değil ama mikrofonda bir cızırtı mı desem tiz ses mi ne var ses kaydı alınca fark ettim çözümü falan var mı?

500 tl üzerine çıkmam büyük ihtimal kulaklıkla aynı civarlar da ya da az üstü

yeni geldi ürün elime güzel hoş gibi kenarlarının demirimsi olması hoşuma gitti ama iki tane hoş olmayan şey var bence birincisi kulaklığı giren ipler gerçi her kulaklıkta öyledir çokta önemli değil ama mikrofonda bir cızırtı mı desem tiz ses mi ne var ses kaydı alınca fark ettim çözümü falan var mı?

Son düzenleme:
Top Bottom