Neler Yeni

Klavye , kulaklık onerısı

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,096
İsim
Emir
Şu an gaming gen'de inanılmaz iyi indirimler var. Fabrika çıkışlı fiyatlardan daha uyguna fiyata üst seviye premium ürün dağıtıyorlar. Özellikle akko monsgeek serisine (özellikle m1w) ve mod serisine bakmanızı tavsiye ederim. Oyun kulakları hakkında bilgim sınırlı yok o yüzden yanıltmak istemem ama klavyede tavsiyem bellidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu sahibi zaten kendi tercihine göre kafasında bir fiyat biçmiş ve çıkarmış. Onun düşüncesine neden "gereksiz" yakıştırması yapıyorsunuz? Donanım var, donanım var. Sırf ömürlük diye arkasına sığınmanız da absürt kalıyor. A4tech multimedya seti alsın o zaman. 9k cebinde kalsın. Klasman farklarını göz önünde bulundurmuyorsunuz.
Bana önerdiğim ürünlerden arada ki fiyat farkına değecek daha premium ürünler önerirsen mutlu olurum.

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Osman
Bana önerdiğim ürünlerden arada ki fiyat farkına değecek daha premium ürünler önerirsen mutlu olurum.

Yukarıda klavye hakkındaki önerimi söyledim. Eğer onu göz önüne alıp da bu yargıyı dile getiriyorsanız, polemiğe girmeye gerek yok. Gerek öznel gerekse nesnel şekilde parmakla gösterilen markanın yine parmakla gösterilen modellerinden birini tavsiye ettim. Hem de bütçesine son derece uygun şekilde alabileceği en yüksek performans.
Mercedes'e binmeye ne gerek var değil mi?

Top Bottom