klavye max 250

MR Glemsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
144
dünde açmıştım başlık aradığımı bulamadım arkadaşımlada konuştum max 250 tl bütçe verdi mekanik olması şart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dünde açmıştım başlık aradığımı bulamadım arkadaşımlada konuştum max 250 TL bütçe verdi mekanik olması şart
stoktada olursa güzel olur

dünde açmıştım başlık aradığımı bulamadım arkadaşımlada konuştum max 250 TL bütçe verdi mekanik olması şart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

stoktada olursa güzel olur
https://www.trendyol.com/rampage/mi...cuqeVZUFMl7MLqmW2TGkK3MIEO-8XAAQaAm4qEALw_wcB
gerçek mekanik hisli bu klavye yani membran değil altta blue switch sesinin aynısını çıkaran switchler var emin ol mekanik de sen bunu yarı mekanik bu diye anlayamaz bende alacağım baya iyi klavye :D

alın hocam beğendiğinizi

alın hocam beğendiğinizi
rush marka kalvye daha dayanıklı galiba aliminyum kasa ona göre seçeceğim zaten switch markaları aynı galiba

rush marka kalvye daha dayanıklı galiba aliminyum kasa ona göre seçeceğim zaten switch markaları aynı galiba
hocam bilmiorum ben hiçbirinin incelemesini izlemedim ama rush markası yeni gibi büyüyen yayıcı youtuberlara reklam veriyorlar batyouone vorisporsie gibi hepsinin incelemesini izle kendi özelliklerne göre al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,786
Üyeler
185,168
Son üye
Oktayziya
Geri