Hocam bu tape mod muhabbeti daha tok ses çıkmasını mı sağlıyor. Bu arada eğer yapan varsa aula için rehber yapısında bizde faydalanalım.Ek871Gtr modeli modlamam nasıl olmuş?
Hocam o köpük fazla olmuş sanki alın bence bir kısmını dahaEk871Gtr modeli modlamam nasıl olmuş?
Switche bağlı ben fazla fark hissetmedim bluedeHocam bu tape mod muhabbeti daha tok ses çıkmasını mı sağlıyor. Bu arada eğer yapan varsa aula için rehber yapısında bizde faydalanalım.
gasket klavye sol tarafa katınca girmiyor. Olmamışmı?Hocam o köpük fazla olmuş sanki alın bence bir kısmını daha
ince kesip koyun hocamSwitche bağlı ben fazla fark hissetmedim bluede
Mesaj otomatik birleştirildi:
gasket klavye sol tarafa katınca girmiyor. Olmamışmı?
köpük kalın diye sığmıyo demiyon mu incelt koy oraların dolması lazımo nasıl olacak yahu
kanka bas geç köpüğü kapansın yeterlisorun şuki nasıl kesecem işte ortadan ikiyemi?
hocam klavye gasket o yuzden oralarını doldurunca kasa oturmuyorKasayı tam doldur böyle yarım yamalak çok bi fark olmaz
birde ışıklar açıkken ortalama 8 saat gidiyor şarjı iyi mi? kötümü bu değer? 1900mahkanka bas geç köpüğü kapansın yeterli
Gasket kısmı nasıl bu kadar büyük oluyo gasket çerçevede ufak ufak olurhocam klavye gasket o yuzden oralarını doldurunca kasa oturmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde ışıklar açıkken ortalama 8 saat gidiyor şarjı iyi mi? kötümü bu değer? 1900mah