Neler Yeni

Klavye mouse desteği olan mobil oyunlar

Zepett8

80+ Bronze
İos uyumlu olan ve ayarlarında klavye mouse kontrol ayarı bulunan bildiğiniz oyun var mı? (Minecraft Dışında)

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Zepett8

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SnareEcho

80+ Silver
3 Aylık 400 TL veresim yok hocam. Öğrenciyim. Yinede saol.
Yayıncılar ile anlaşan sitelerden ucuza bulabilirsiniz. ETail örneğin. Bende sizinle aynı düzeydeyim sizi anlıyorum. Bende onu veremem aileme de söyleyemem. Ha ailem hayır mı der? Demez. Eğer derslerim iyi ve yaz tatili ise demezler. Ama ben yük olamam. Ben diyemem. Yüreğim el vermez.

Zepett8

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yayıncılar ile anlaşan sitelerden ucuza bulabilirsiniz. ETail örneğin. Bende sizinle aynı düzeydeyim sizi anlıyorum. Bende onu veremem aileme de söyleyemem. Ha ailem hayır mı der? Demez. Eğer derslerim iyi ve yaz tatili ise demezler. Ama ben yük olamam. Ben diyemem. Yüreğim el vermez.
Yok ben biriktirip alabilirim kart falanda var ama 400 tl yi 1 ayda biriktir bide yine düzelmezse para boşa gider.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,931
İsim
MehmedVII
İos uyumlu olan ve ayarlarında klavye mouse kontrol ayarı bulunan bildiğiniz oyun var mı? (Minecraft Dışında)
GeForce NOW dışında pek klavye mouse desteği olan oyun var mı denemedim. Call of Duty'de falan belki olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok pahalı oldu. Almak istiyorsan indirim olduğu zamanlarda bak derim. İndirimlerin ne zaman olacağını @Che_ benden daha iyi tahmin eder onun uzmanlık alanı gfn.
2 gün önce indirim vardı. Önceki fiyatın indirimli fiyattaydı. Uzun süre geleceğini sanmam 1 ayda 2 defa indirim oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,670
Üyeler
172,713
Son üye
Buraky07
Top Bottom