Geforce Now'un mobile versiyonu üzerinden tüm oyunları klavye ve mouse ile oynayabilirsin.İos uyumlu olan ve ayarlarında klavye mouse kontrol ayarı bulunan bildiğiniz oyun var mı? (Minecraft Dışında)
Knk yaptımda 2 imleç çıkıyor düzeltemiyorum.
Yayıncılar ile anlaşan sitelerden ucuza bulabilirsiniz. ETail örneğin. Bende sizinle aynı düzeydeyim sizi anlıyorum. Bende onu veremem aileme de söyleyemem. Ha ailem hayır mı der? Demez. Eğer derslerim iyi ve yaz tatili ise demezler. Ama ben yük olamam. Ben diyemem. Yüreğim el vermez.3 Aylık 400 TL veresim yok hocam. Öğrenciyim. Yinede saol.
Yok ben biriktirip alabilirim kart falanda var ama 400 tl yi 1 ayda biriktir bide yine düzelmezse para boşa gider.Yayıncılar ile anlaşan sitelerden ucuza bulabilirsiniz. ETail örneğin. Bende sizinle aynı düzeydeyim sizi anlıyorum. Bende onu veremem aileme de söyleyemem. Ha ailem hayır mı der? Demez. Eğer derslerim iyi ve yaz tatili ise demezler. Ama ben yük olamam. Ben diyemem. Yüreğim el vermez.
Çok pahalı oldu. Almak istiyorsan indirim olduğu zamanlarda bak derim. İndirimlerin ne zaman olacağını @Che_ benden daha iyi tahmin eder onun uzmanlık alanı gfn.Yok ben biriktirip alabilirim kart falanda var ama 400 TL yi 1 ayda biriktir bide yine düzelmezse para boşa gider.
GeForce NOW dışında pek klavye mouse desteği olan oyun var mı denemedim. Call of Duty'de falan belki olabilir.İos uyumlu olan ve ayarlarında klavye mouse kontrol ayarı bulunan bildiğiniz oyun var mı? (Minecraft Dışında)
2 gün önce indirim vardı. Önceki fiyatın indirimli fiyattaydı. Uzun süre geleceğini sanmam 1 ayda 2 defa indirim oldu.Çok pahalı oldu. Almak istiyorsan indirim olduğu zamanlarda bak derim. İndirimlerin ne zaman olacağını @Che_ benden daha iyi tahmin eder onun uzmanlık alanı gfn.