Neler Yeni

Klavye mouse kopmaları

Emreaks49

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emre Aksoy
selamlar arkadaslar kalvye mouseumu 3 sekildede bilgisayara bagladıgımda kopmalar yasıyorum kablolu 2.4ghz baglantılı bluetooth baglantılı 1klavye iki mouse denedim hepsinde aynı sorunu yasıyorum ama kulaklıkda sorun yasamıyorum kulaklıgı 2.4 ghz baglantıyla kullanıyorum klavyemi kardesimde kendi bilgisayarında kullanıyor onda herhangi bir sorun olmamıs

anakart asus prime b450mk ıı
islemci amd rayzen 5 5600
ekran kartı asus 4060
ram xpg 2x8
mouse ajazz 159 apex ve ajazz 159 pro
klavye aula f75

dedigim gibi kardesimde aynı klavyeyi kullanıyor ben yokken o sıkıntı yasamamıs yardımcı olurmusunuz

chade

80+ Bronze
sinyaller çakışıyor olabilir. o yüzden takılma, anlık bağlantı kopması gibi şeyler yaşayabilirsin. ayrıca dongle ı kasanın ön tarafına mı takıyorsun yoksa direkt anakarta mı? ön taraftaysa anakarta tak direkt. bir de öyle dene

Emreaks49

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emre Aksoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sinyaller çakışıyor olabilir. o yüzden takılma, anlık bağlantı kopması gibi şeyler yaşayabilirsin. ayrıca dongle ı kasanın ön tarafına mı takıyorsun yoksa direkt anakarta mı? ön taraftaysa anakarta tak direkt. bir de öyle dene
arka tarafa takıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir cozumu yokmudur bu cakısma meselesinin

chade

80+ Bronze
arka tarafa takıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir cozumu yokmudur bu cakısma meselesinin
wifi adaptörü mü kullanıyorsun yoksa ethernetle mi bağlısın internete? internette genelde 2.4 ghz üzerinden çalıştığından onda da çakışıyor sinyaller. sinyallerin çakışmaması için yapacak bir şey yok gibi. en azından şu an aklıma bir çözüm gelmiyor. kablolu kullanman gerekebilir

Emreaks49

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emre Aksoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
wifi adaptörü mü kullanıyorsun yoksa ethernetle mi bağlısın internete? internette genelde 2.4 ghz üzerinden çalıştığından onda da çakışıyor sinyaller. sinyallerin çakışmaması için yapacak bir şey yok gibi. en azından şu an aklıma bir çözüm gelmiyor. kablolu kullanman gerekebilir
kabloluda bile bazen kopmalar oluyor interneti ethernet kullanıyorum

Top Bottom