Fps oyunları için valo cs mouse uygun mu yani E-Spor mouseuİndirim vardı 99tl olmuştu.![]()
GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 5.929,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Post automatically merged:
Olmadı bunu alın
![]()
GameNote MS1001 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote MS1001 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote MS1001 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 281,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
SağolunKlavye: https://www.hepsiburada.com/gamenot...magaza=GarajOnline&url_src=and-product-detail.
Mouse:
Hb üzerinde 50 TL indirim var ilk alışverişte Total 390 kusur ediyor
Omen 400 nasıl hocamKlavye: https://www.hepsiburada.com/gamenot...magaza=GarajOnline&url_src=and-product-detail.
Mouse:
Hb üzerinde 50 TL indirim var ilk alışverişte Total 390 kusur ediyor
gamenote hv-kb432l hepsiburadadaki indirimle 270tl oluyorArkadaşlar bütçe 400 TL f/p ikisi toplam 400 TL'yi geçmesin şimdiden teşekkürler
Corsair daha iyiOmen 400 nasıl hocam
ben indirimi bir ininaldan oluyor biliyorum yani 2 hesapla aynı ininalı kullanamazsınCorsair daha iyi
Post automatically merged:
gamenote kb432l 270 oluyor 150 TL ye 50 TL indirim ile Hepsiburada da Corsair katar pro da 160 dan 110 oluyor ayrı ayrı satın alırsanız ama 2 tane hesap lazım böylelikle 380 oluyor hepsi bence mouse kesinlikle mükkemel ama klavye konusunda alternatiflere bakabilirsin
Ben normal kart ile oluyor biliyorum sadece daha önce alışveriş yapmamış hesap lazımben indirimi bir ininaldan oluyor biliyorum yani 2 hesapla aynı ininalı kullanamazsın