- Reaksiyon skoru
- 3,658
5 Ürin Satıldıktan Sonra Doğru ZamanSatman için doğru zaman değil o zaman.
5 Ürin Satıldıktan Sonra Doğru ZamanSatman için doğru zaman değil o zaman.
bir sıkıntı yaşamadım hocam aksine daha rahat hissediyorum.Teşekkürler. @Berkayturhan hocam sizde var sanırım. Bilek desteği olmaması eli acıtıyor mu?
Bilek desteği olmaması sorun değil diyorsanız alıcam hocam. Biraz Tecrübeleriniz den bahsedebilir misiniz? Space tuşu değiştirmek zor mu? Önceki klavyemde demir fln vardı zordu.bir sıkıntı yaşamadım hocam aksine daha rahat hissediyorum.
Görsel atma şansınız var mı masada nasıl duruyor merak ettimbir sıkıntı yaşamadım hocam aksine daha rahat hissediyorum.
Bilek desteği olmaması sorun değil diyorsanız alıcam hocam. Biraz Tecrübeleriniz den bahsedebilir misiniz? Space tuşu değiştirmek zor mu? Önceki klavyemde demir fln vardı zordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Görsel atma şansınız var mı masada nasıl duruyor merak ettim
space tuşu kolay değişiyor stabilizörlerden kolay çıkıyor ben gerek duymadım ama önceden alışkanlığınız varsa alabilirsinizBilek desteği olmaması sorun değil diyorsanız alıcam hocam. Biraz Tecrübeleriniz den bahsedebilir misiniz? Space tuşu değiştirmek zor mu? Önceki klavyemde demir fln vardı zordu.
Görsel atma şansınız var mı masada nasıl duruyor merak ettim
Siz kaça almıştınızspace tuşu kolay değişiyor stabilizörlerden kolay çıkıyor ben egrek duymadım ama önceden alışkanlığınız varsa alabilirsiniz Alıntıyı görüntüle
KB500 var, V2'nin fiyatı da biraz saçma pahalıKlavye - Gamepower Overlord | Kahve Rengi Veya Siyah Switch Olarak Seçebilirsin
Mouse - RAZER Deathadder V2
@Lisser bu emojiyi klavye için attıysanız haklısınız ama klayve bulamadım hepsi uçuk şuan
işte hocamKB500 var, V2'nin fiyatı da biraz saçma pahalı
Siz kaça almıştınız