𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Sinir yapma başkan fırsat dediğin kişiye göre değişir adamın hoşuna gitmemiş belliki değmez kelimesinin başına bence yazsaydı iyiymiş ama yazmamış her yoruma takılırsan çabuk yaşlanırsın.neden değmez hocam birde açıklarsan neye göre değmez?
hocam bu fırsat değilki öneri? + neye göre değmez ne gibi +'sı -'si var yazsınki bizde ona göre ilerleyelim bir ürünü almazsın eyw ama en azından +-'lerini yazarsın değilmi şurası hoşuma gitmedi vs vsSinir yapma başkan fırsat dediğin kişiye göre değişir adamın hoşuna gitmemiş belliki değmez kelimesinin başına bence yazsaydı iyiymiş ama yazmamış her yoruma takılırsan çabuk yaşlanırsın.
Dostum klavyeye bişey diyemicem benim ilgi alanim değil ancak sensörü bilinmeyen zattiri zort marka mouse iyi değil mouse pad hem küçük hemde kalitesiz duruyor ancak dediğim gibi klavye iyiyse yaninda gelenleri koyarsin bi yere belki lazim olur
sensörü vs bulsam eklerdim ama bulamadım + yorumun için eyw en azından +-'leri belirtmişsin (değmez) yazıp geçmemişsin hocamDostum klavyeye bişey diyemicem benim ilgi alanim değil ancak sensörü bilinmeyen zattiri zort marka mouse iyi değil mouse pad hem küçük hemde kalitesiz duruyor ancak dediğim gibi klavye iyiyse yaninda gelenleri koyarsin bi yere belki lazim olur