Klavye , mouse ve kulaklık önerisi

TheRock01

80+
Reaksiyon skoru
67
Bütçe
3000
Lütfen fp olan toplam 2.5 - 3k arası tutacak parçalar atarsanız sevinirim 2. El almak istemiyorum sadece 0

Amazon;
Trendyol;

Almanca klavye sorun olmazsa;
(klavye başka modellere bakabilirsin pe kbir bilgim yok klavye konusunda fakat bu modeli kullandım, güzel klavyedir)

Amazon;
Trendyol;

Almanca klavye sorun olmazsa;
(klavye başka modellere bakabilirsin pe kbir bilgim yok klavye konusunda fakat bu modeli kullandım, güzel klavyedir)
Razer battle bundle ile şu klavye nasil gider sizce https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BHYRG6V8/ref=ox_sc_act_image_3?smid=A2QFRO1YL92LHG&psc=1 ve set güzel mi bir kişi daha önermişti çünkü

Lütfen fp olan toplam 2.5 - 3k arası tutacak parçalar atarsanız sevinirim 2. El almak istemiyorum sadece 0

2 yıldır kulanıyorum ve 3 arkadaşıma önerdim hepsi çok memnun bende
Kronik çift tıklama sorunlu, orta tuşu sıkıntılı, ayrıca berbat sensör ve skatezlere sahip. Siz ve arkadaşlarınızın sorun yaşamaması baskalarininda sorum yasamayacagi anlamina gelmiyor.

Kronik çift tıklama sorunlu, orta tuşu sıkıntılı, ayrıca berbat sensör ve skatezlere sahip. Siz ve arkadaşlarınızın sorun yaşamaması baskalarininda sorum yasamayacagi anlamina gelmiyor.
siz yaşıyorsunuz diye başkalarınında yaşıçağı anlamına gelmez ve dediğiniz hiçbişey bizde yok

Geri