Neler Yeni

Klavye Öneri İkinci El/Sıfır Hangisini Seçmeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
SıradanTüketici
Bütçe
3000
1) Oyun için %60 Low profile sessiz bir klavye + günlük kullanım içinde K470 tarzı bir klavye (%60 olan yabancıda olabilir)
2) Low profile tam TR bir klavye
Benim için önemli olan şey yazım rahatlığı ve ergonomisi. Hangi seçeneği tercih etmeliyim (laptop klavyesine alışığım).
Kullanımım: Gündelik, program, arada sırada keyfi Forza CS tarzı oyunlar.
Sıfır bütçem 3K, ikinci el bütçem 1.5k marka takıntım yok her marka modeli önerebilirsiniz.

Klaus1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Taha Kenan
Teknolojik aletlerde ben asla 2. el taraftarı değilim.
Güvendiğim biri olması lazım almam için

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
1) Oyun için %60 Low profile sessiz bir klavye + günlük kullanım içinde K470 tarzı bir klavye (%60 olan yabancıda olabilir)
2) Low profile tam TR bir klavye
Benim için önemli olan şey yazım rahatlığı ve ergonomisi. Hangi seçeneği tercih etmeliyim (laptop klavyesine alışığım).
Kullanımım: Gündelik, program, arada sırada keyfi Forza CS tarzı oyunlar.
Sıfır bütçem 3K, ikinci el bütçem 1.5k marka takıntım yok her marka modeli önerebilirsiniz.
Dostum verdiğin bütçenin altında ama 1600 TL'ye steel series apex 3 tkl alabilirsin kendisini eskiden kullanıyordum sessiz olması üstünde istediğin ayarı verebileceğin tuş olması pc sesini açıp kapamani sağlayan tekerlek ve mükemmel bir yazılım seni bekliyor kalan 1400 lede odanı süslersin :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
SıradanTüketici
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teknolojik aletlerde ben asla 2. el taraftarı değilim.
Güvendiğim biri olması lazım almam için
Platform üzerinden alınca 3 gün içerisinde test edip beğenmezseniz sorunsuz iade edebiliyorsunuz, yoksa dediğinize katılıyorum. Bende ikinci elden biraz soğudum ekonomi ülkenin insanını çok ilginç yapmış, çoğu sıfır fiyatının üstünde koyup bilmeyen birine itelemeye çalışıyorlar, sanki yaptıklarının dolandırıcılıktan farkı varmış gibi :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum verdiğin bütçenin altında ama 1600 TL'ye steel series apex 3 tkl alabilirsin kendisini eskiden kullanıyordum sessiz olması üstünde istediğin ayarı verebileceğin tuş olması pc sesini açıp kapamani sağlayan tekerlek ve mükemmel bir yazılım seni bekliyor kalan 1400 lede odanı süslersin :D
Kanka low profil istiyorum. Bende corsair k60 viola vardı (ilk mekanik klavyem kronik sorunlu switchleri bu arada corsair servisi çok iyi ama) hiç alışamadım. Yazı yazarken falan çok zorluyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,030,625
Üyeler
163,350
Son üye
HURR1CAN