Bana sorsana hocam, gayet güzelce öneririm Saber klavyeyi. Şuan kullanıyorum, gayet memnunum. Gaming gecesinden 280 TL gibi şahane bir fiyata aldım. Zamanında ck350 deneyimledim, emin ol bir farkı yok. Ek olarak alttaki RGB Eki ile çok daha hoş gözüküyor. Switch belli, kaliteli belli aynı klavyeye 500 vermek mantıklı değil 300 liraya varken. Eğer kaliteli bir şey almak istiyorsan cherry mz bakacaksın fakat onlar en ucuz 700 başlıyor. Onlar haricinde 300 TL GP ile 500 TL cooler master veya logitech arasında pek fark yok cidden. Fazladan para vermeyi mantıklı bulmuyorum. Zaten Saber incelememi görmüşsündür. Çok güzel, öneririm. Fakat bilek desteği de istiyormuşsun o zaman Saber alma. Lakin ogre de alma çünkü şuan RGB stokta yok her yer rainbow dolu. Alacaksan calypso mantıklı duruyor şuan. Bilek desteği önemli değilse her türlü Saber öneririm. Şahsen neredeyse 1 aydır kullanıyorum, güç ağrı yok. Gayet iyi, bilek eksiğini hissetmiyorum. Diğer GP klavyelerin aksine Saber fabrikasyon Türkçe ve büyük entera sahip o da çok güzel. Dolayısı ile silinmr durumu yok. Sonradan basılan Türkçe harfler uzun vadede kaçınılmaz olarak siliniyor. Bu kadar para vermişken Türkçe almamak bana hiç mantıklı gelmiyor, küçük enterı da sevmiyorum.