Neler Yeni

Klavye öneriniz nedir?

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
Ogre düşünüyordum bende :D
100TL'yi kulaklık için arttırırdım.
Dediğim gibi saber kullandigim için memnunum ama ogreyi bilemiyorum istersen bir konu aç ogre kullanan kişiler deneyimini söylesin

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Tuşlarda silinme vs. var mı?
Bana sorsana hocam, gayet güzelce öneririm Saber klavyeyi. Şuan kullanıyorum, gayet memnunum. Gaming gecesinden 280 tl gibi şahane bir fiyata aldım. Zamanında ck350 deneyimledim, emin ol bir farkı yok. Ek olarak alttaki rgb Eki ile çok daha hoş gözüküyor. Switch belli, kaliteli belli aynı klavyeye 500 vermek mantıklı değil 300 liraya varken. Eğer kaliteli bir şey almak istiyorsan cherry mz bakacaksın fakat onlar en ucuz 700 başlıyor. Onlar haricinde 300 TL GP ile 500 TL cooler master veya logitech arasında pek fark yok cidden. Fazladan para vermeyi mantıklı bulmuyorum. Zaten Saber incelememi görmüşsündür. Çok güzel, öneririm. Fakat bilek desteği de istiyormuşsun o zaman Saber alma. Lakin ogre de alma çünkü şuan rgb stokta yok her yer rainbow dolu. Alacaksan calypso mantıklı duruyor şuan. Bilek desteği önemli değilse her türlü Saber öneririm. Şahsen neredeyse 1 aydır kullanıyorum, güç ağrı yok. Gayet iyi, bilek eksiğini hissetmiyorum. Diğer GP klavyelerin aksine Saber fabrikasyon Türkçe ve büyük entera sahip o da çok güzel. Dolayısı ile silinmr durumu yok. Sonradan basılan Türkçe harfler uzun vadede kaçınılmaz olarak siliniyor. Bu kadar para vermişken Türkçe almamak bana hiç mantıklı gelmiyor, küçük enterı da sevmiyorum.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bana sorsana hocam, gayet güzelce öneririm Saber klavyeyi. Şuan kullanıyorum, gayet memnunum. Gaming gecesinden 280 TL gibi şahane bir fiyata aldım. Zamanında ck350 deneyimledim, emin ol bir farkı yok. Ek olarak alttaki RGB Eki ile çok daha hoş gözüküyor. Switch belli, kaliteli belli aynı klavyeye 500 vermek mantıklı değil 300 liraya varken. Eğer kaliteli bir şey almak istiyorsan cherry mz bakacaksın fakat onlar en ucuz 700 başlıyor. Onlar haricinde 300 TL GP ile 500 TL cooler master veya logitech arasında pek fark yok cidden. Fazladan para vermeyi mantıklı bulmuyorum. Zaten Saber incelememi görmüşsündür. Çok güzel, öneririm. Fakat bilek desteği de istiyormuşsun o zaman Saber alma. Lakin ogre de alma çünkü şuan RGB stokta yok her yer rainbow dolu. Alacaksan calypso mantıklı duruyor şuan. Bilek desteği önemli değilse her türlü Saber öneririm. Şahsen neredeyse 1 aydır kullanıyorum, güç ağrı yok. Gayet iyi, bilek eksiğini hissetmiyorum. Diğer GP klavyelerin aksine Saber fabrikasyon Türkçe ve büyük entera sahip o da çok güzel. Dolayısı ile silinmr durumu yok. Sonradan basılan Türkçe harfler uzun vadede kaçınılmaz olarak siliniyor. Bu kadar para vermişken Türkçe almamak bana hiç mantıklı gelmiyor, küçük enterı da sevmiyorum.

Mavi çok baş ağrıtırmı?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Max 400TL klavye öneriniz nedir?

Mekanik olsun lütfen. Kırmızı switch
Bilek desteğide olsun.
Bana göre klavyeler ikiye ayrılır Cheryx Mx ve diğerleri Corsair K68 gibi klavyeleri 500 liraya alabiliyorsan onu koşarak al yoksa Saber veya Ogre almani öneririm

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26

Mavi çok baş ağrıtırmı?
Hocam incelememde redin sesini attım, youtube kanalıma yükledim. Bu bile membrana göre çok sesli. Bunda bile gece annem gelip yavaş ol dedi. Blue cidden baş ütüler, sesi çok hoş fakat bir süre sonra bayar bayağı kafa yorar. Ben red öneririm.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren

Mavi çok baş ağrıtırmı?
rgb versiyonu değilse incehesapta 299₺ ye rainbow red switch li modeli vardı

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
550tlye cherry mx g710+ var ama rgb değil.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
RGB versiyonu değilse incehesapta 299₺ ye rainbow red switch li modeli vardı
RGB versiyonu.

Hocam incelememde redin sesini attım, youtube kanalıma yükledim. Bu bile membrana göre çok sesli. Bunda bile gece annem gelip yavaş ol dedi. Blue cidden baş ütüler, sesi çok hoş fakat bir süre sonra bayar bayağı kafa yorar. Ben red öneririm.
Kanka tuşlara çok basan birisi değilim zaten. Laptobund aklavyesi red ile blue ortasında bir ses çıkarıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

RGB versiyonu değilse incehesapta 299₺ ye rainbow red switch li modeli vardı
Neyse. Rainbowu yapıştırıyorum.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Kanka tuşlara çok basan birisi değilim zaten. Laptobund aklavyesi red ile blue ortasında bir ses çıkarıyor.
Hocam emin ol çıkarmıyor, ben de öyle düşünüyordum fakat hiç öyle değil.
Mekanik hissiyatlı klavyem de vardı, biraz ses çıkarıyordu herhalde bunun gibidir demiştim fakat ondan da yüksek.
Normal laptopdan da yüksek ortasında falan değil.
Laptop monster tulpar olsa anca ortasında bir şey olur fakat o bile yaklaşamıyor, güya sessiz switch red.
Fakat membrana göre sesli, blue ise çok daha sesli.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam emin ol çıkarmıyor, ben de öyle düşünüyordum fakat hiç öyle değil.
Mekanik hissiyatlı klavyem de vardı, biraz ses çıkarıyordu herhalde bunun gibidir demiştim fakat ondan da yüksek.
Normal laptopdan da yüksek ortasında falan değil.
Laptop monster tulpar olsa anca ortasında bir şey olur fakat o bile yaklaşamıyor, güya sessiz switch red.
Fakat membrana göre sesli, blue ise çok daha sesli.
Rainbow red Switch alıyorum o zaman?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Rainbow red Switch alıyorum o zaman?
Ben o fiyata rainbow önermem, cidden çok kısıtlı kalıyor.
Bir sürü RGB model varken rainbow saçma geliyor.
Ogre alacaksan bekleyip rgb almanı öneririm.
Bilek desteği pek önemli değilse saber en güzel seçim olur.
Bilek istiyorsan ya optik switch için calypso al ya da rgb için ogre bekle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,595
Üyeler
167,524
Son üye
zcpeksen
Top Bottom