NAYS ile alımda %20 geri ödeme ile beraber 328 TL'ye denk geliyor. Kesinlikle alınır.nays ile 300tl küsüre geliyor forumda incelemesi vardı
hocam tam istediğim tarz fakat evde başkalarıda kullanıyor numlock tuşları yok bu tarz naysla ucuz gelen başka var mı özellikle red swichnays ile 300tl küsüre geliyor forumda incelemesi vardı
cashback limitim doldu bidahaki aya indirim kalırsa bende alıcamNAYS ile alımda %20 geri ödeme ile beraber 328 TL'ye denk geliyor. Kesinlikle alınır.
başka var mı bilmiyorum ama en ucuz mekanik klavye bu diye biliyorum hocamhocam tam istediğim tarz fakat evde başkalarıda kullanıyor numlock tuşları yok bu tarz naysla ucuz gelen başka var mı özellikle red swich
ortalama 200 300 TL bi klavye önerimisiniz mekanik mi membran mı fark etmez sadece sağlam olsun yeter
Çiçek Sepetinde tüm ürünlerde %20 geri ödeme var hocam. Bu ay sonuna kadar.hocam tam istediğim tarz fakat evde başkalarıda kullanıyor numlock tuşları yok bu tarz naysla ucuz gelen başka var mı özellikle red swich
hocam birdahaki ay da geçerli olacak mı bu bilginiz var mı ? sadece bu aya özel mi oldu. çünkü galiba geçen aylarda %10 cashback vardı zaten çiçeksepetindeÇiçek Sepetinde tüm ürünlerde %20 geri ödeme var hocam. Bu ay sonuna kadar.
Bilgim yok.hocam birdahaki ay da geçerli olacak mı bu bilginiz var mı ? sadece bu aya özel mi oldu. çünkü galiba geçen aylarda %10 cashback vardı zaten çiçeksepetinde
F/PDeneyimim olmadığı için soruyorum bu mekanik klavyenin sağladığı avantaj nedir tam olarak normal klavye ye göre