Neler Yeni

Klavye önerisi 4-5K bütçe

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
emir yapar
Bütçe
4000
Bütçenin tamamını kullanmak zorunda değilim fikirlerinizi alabilirim.

Bugün wraith sitesinden 4.758₺’ye vgn atk68 aldım manyetik switchli ama stoklara ‘’ G ‘’ yerine ‘’ L ‘’ versiyon getirmişler, ve ses olarak çok farkı varmış. Bu sebepten dolayı iade edeceğim.

Ses olarak red switch bile gürültülü geliyor bana o yüzden ‘’ Steelseries Apex Pro TKL ‘’ almadım.

Beyaz renk olursa harika olur.

Thock gibi seste klavye bulabilir miyiz?

Tam boy istemiyorum, TKL tercih, daha küçüklerini de düşünürüm.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,613
İsim
oğuzhan ege
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Furkan Deniz Gelecek
o paraları vemene gerek yok ama seni tercihin gamepower suki var

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
emir yapar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
150 dolara bunu alsak be kadsr sürede gelecek ve vergisi ne kadar olacak. Bunu dert etmesem direkt yurtdışından alırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende bunu düşünüyordum red swich olmasına rağmen daktilo gibi şak şak ediyor ve numlock tuşlarının altı olmadığı için vazgeçtim.

Ben bu klavyeye nedense ısınamıyorum, switchlerinden sıkıntı yaşayabilirim gibi geliyor, bir de daktilo gibi tak tuk iyi değil pek bana göre.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,613
İsim
oğuzhan ege
150 dolara bunu alsak be kadsr sürede gelecek ve vergisi ne kadar olacak. Bunu dert etmesem direkt yurtdışından alırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bu klavyeye nedense ısınamıyorum, switchlerinden sıkıntı yaşayabilirim gibi geliyor, bir de daktilo gibi tak tuk iyi değil pek bana göre.
ben öyle hissettim sesi bende beğenmiyorum rahatsız edici şahsen o yüzden vazgeçtim.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
emir yapar

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,613
İsim
oğuzhan ege
Siz ne almayı düşünüyorsunuz?
valla millet japon anime klavyleri gibi bişiler atıyorlar onlarda benim hoşuma gitmiyor biraz asus gibi görünşü güzel arıyorum ama büyük ihtimal kalcak öyle bilemedim.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
emir yapar
valla millet japon anime klavyleri gibi bişiler atıyorlar onlarda benim hoşuma gitmiyor biraz asus gibi görünşü güzel arıyorum ama büyük ihtimal kalcak öyle bilemedim.
Ürün sağlam olsun da bi keycapsla tazeleriz görünüşünü aslında, yurtdışında abarı vergi gelmeyeceğini bilsem sipariş eder beklerim, idareten bir klavye kullanırım.

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
Ege
Ürün sağlam olsun da bi keycapsla tazeleriz görünüşünü aslında, yurtdışında abarı vergi gelmeyeceğini bilsem sipariş eder beklerim, idareten bir klavye kullanırım.
Ürün 150 euroyu geçmediği sürece vergide sorun yaşıycağınızı sanmıyorum.
Bunun stoğunu beklerseniz TR den aynı ürün

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,613
İsim
oğuzhan ege
hocam bende eski markası yazmayan şu an 8 senelik klavye var hala takır takır çalışıyor ama herşeyi 0 dan yeni dizdim bide klavye değiştireyim diyorum.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
emir yapar
Ürün 150 euroyu geçmediği sürece vergide sorun yaşıycağınızı sanmıyorum.
Bunun stoğunu beklerseniz TR den aynı ürün
Bu geçenlerde ajazz markasının kodunu paylaşmışlardı herkese 600-700₺ vergi ödetmişlerdi onun gibi olmasın?

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
Ege
Bu geçenlerde ajazz markasının kodunu paylaşmışlardı herkese 600-700₺ vergi ödetmişlerdi onun gibi olmasın?
70 dolarlık ürüne 700tl vergi giriyorlar 150dolar ürüne 1500 falan girerler işte. Ama ürünü 150 euro üstü görürlerse sıkıntı.

Top Bottom