Neler Yeni

Klavye önerisi 4-5k ya kadar bütçe

karael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe kandamış
Bütçe
4500
Merhabalar switch farketmez bu zamana kadar hem gamepower katana ve ogre kullandım hep tuşları calısmama sorunu çektim sağlam bı klavye arıyorum mekanik beni 5-7 yıl idare edebilecek bişey her 9 ayda bı klavye almaktan bıktım sert kullanamdıgım halde bile bozuluyor çok çabuk

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Taha
m1 v5 önerebilirim, fiyatına göre çok güzel klavye
Mesaj otomatik birleştirildi:

alternatif olarak vgn v87 pro olabilir, ikisinide kullandım, aktif olarak m1 v5 kullanıyorum, v87 pru yu satmaya hönlüm el vermedi, ikiside sana sorun çıkaracak klavyeler değil. siwitch değiştirerek çok daha iyi ses ve hissiyat alabilirsin

karael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe kandamış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

alternatif olarak vgn v87 pro olabilir, ikisinide kullandım, aktif olarak m1 v5 kullanıyorum, v87 pru yu satmaya hönlüm el vermedi, ikiside sana sorun çıkaracak klavyeler değil. siwitch değiştirerek çok daha iyi ses ve hissiyat alabilirsin
Switchleri değiştirilebilir mi ? Ve sağlam olması benim için çok önemli kolay kolay bozulmaz değil mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Taha
Switchleri değiştirilebilir mi ? Ve sağlam olması benim için çok önemli kolay kolay bozulmaz değil mi
evet ikiside hot swap. Kasa olarak v87 plastik kasa, m1 v5 aliminyum kasa (1.9kg) ikisininde kasası gerçekten sağlam

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,075
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

katılıyorum rgb hariç eksi yönü yok

N-Ra

80+
Merhabalar switch farketmez bu zamana kadar hem gamepower katana ve ogre kullandım hep tuşları calısmama sorunu çektim sağlam bı klavye arıyorum mekanik beni 5-7 yıl idare edebilecek bişey her 9 ayda bı klavye almaktan bıktım sert kullanamdıgım halde bile bozuluyor çok çabuk
Alternatif klavye

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,075
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,075
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Taha
Yazılım kaynaklı bir sorunmuş sanırım. Firmware güncellemesi için uğraşıyorlarmış.
Umarım düzelir gece iyi hoşta gündüz çok yoruyor + olarak pilde açık kalma süresinide ayarlayabilsek güzel olur, çok sıkmaya başlarsa qmk üzerinden onu da kendim yapmayı deneyeceğim

Top Bottom