Mekanik değil bu ama güzel bir klavye.
Mekanik değil bu ama güzel bir klavye.
mekanik değil mi tamam mekanik istiyorumMekanik değil bu ama güzel bir klavye.
evet mekanik olursa çok daha iyi olurmekanik mi
evet mekanik olursa çok daha iyi olur
kanka red switch'in hissatsız ve sessiz olduğunu kim söyledi red switch blue switch kadar ses cıkarmayan ama yine de tok bir sesi var ve hissiyatı da var tabi ne kullandığına göre de değişirred sessiz ve hissiyatsız blue sesli ve hissiyatlı
Hocam red switchin hissiyatı çok az bu arada, gateron red kullandım, elimin tuşta basılı kaldığını bile fark etmiyordum. Parmaklarım hazırda klavyenin üstünde beklerken bile basıyordumkanka red switch'in hissatsız ve sessiz olduğunu kim söyledi red switch blue switch kadar ses cıkarmayan ama yine de tok bir sesi var ve hissiyatı da var tabi ne kullandığına göre de değişir
Alınmaz. En kötü BW-KB2 al indirime giriyor sık sıkherkese teşekkürler kararımı verdim kararım bu arkadaşlar
Rampage Plower K60 12 Işık Modlu Blue Switch Bilek Destekli Mekanik Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Rampage Plower K60 12 Işık Modlu Blue Switch Bilek Destekli Mekanik Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com