Çözüldü✓ Klavye önerisi alabilir miyim

Thysu

80+
Reaksiyon skoru
4
merhaba iyi forumlar öncelikle klavye almayı düşünüyorum önerebileceğiniz klavyeler var mı bütçem 5500-6500 arası rappid triger ve bu ismini tam bilmiyorum ama klavyede a ya bastıktan sonra d ye basınca algılayıp devam eden bi özellik vardı o özellikte olursa sevinirim bem bir tane klavye buldum ama sizede sormak istiyorum atk 68v2 iyi midir

merhaba iyi forumlar öncelikle klavye almayı düşünüyorum önerebileceğiniz klavyeler var mı bütçem 5500-6500 arası rappid triger ve bu ismini tam bilmiyorum ama klavyede a ya bastıktan sonra d ye basınca algılayıp devam eden bi özellik vardı o özellikte olursa sevinirim bem bir tane klavye buldum ama sizede sormak istiyorum atk 68v2 iyi midir
Wraith W75 kullanıyorum çok memnunum. 4500 TL olması lazım fiyatının. Bütçen daha yüksek belki malzeme kalitesi biraz daha iyi bir klavye bulabilirsin o bütçeye ama aradığın tüm teknik özellikler W75'te mevcut ve doğru bir şekilde çalışıyor.

Ya hacı güzel klavye onu gördüm ama şekil olarak çok bana hitap etmedi ne yaşan soylim başka önerebileceğini varsa çok daha iyi olur

Hacı güzel klavyeymiş de bu benim söylediğim atk 68v2 iyi misir o daha çok hoşuma gitti ve snaptap var mı onda bir bilgin var mı

Ne konuda farkları var hocam bir de aklımda asus hfx var onun hakkında ne düşünüyorsun

Ne konuda farkları var hocam bir de aklımda asus hfx var onun hakkında ne düşünüyorsun
asus ekipman isinde hem iyi degil hemde fiyati cok yuksek asus cevre birimi olarak tercih edilmemeli bence rs6nin atk v2 proya fark olarak rs6da jade pro switch var bide rs6 daha yeni v2proya gore, gene alinabilir v2 pro ama rs6 varken ben tercih etmezdim

snap tap olması lazım atkde yok o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama snap tap gereksiz bi özellik bence rapid trigger çok iyi olsa zaten onun işlevini görüyor

atk rs7 var bende
1756474794435.webp

Ya hacı ne yalan soylim benim için görünüş daha önemli boyle renk geçişli falan olması benim daha çok hoşuma gidiyor atk 68v2 pembe rengi gibi arada 500 tl ye değecek ve benim oyun performansımı etkileyecek kadar bir fark mı

Bir de arkadaşım cevabı tam anlayamadım snaptab var mı yok mu

Ya hacı ne yalan soylim benim için görünüş daha önemli boyle renk geçişli falan olması benim daha çok hoşuma gidiyor atk 68v2 pembe rengi gibi arada 500 tl ye değecek ve benim oyun performansımı etkileyecek kadar bir fark mı

Bir de arkadaşım cevabı tam anlayamadım snaptab var mı yok mu
rs6da var atk v2de yok ve performansini etkilecek fark var rs6 ile v2 arasinda butcen varsa rs6 al

Geri