arkadaşlar merhaba ben yazılım mühendisiyim arada da oyun oynuyorum en fazla 1000 TL ye kablosuz olsa daha iyi olur ama kablolu olsa da sorun olmaz klavye önerir misiiz
Eski klavyem 1 yıldan sonra tuşlara zar zor algılıyor mekanik olmadı daha iyidir yazılım mühendisi yaz fazla yazarrgb istiyor musunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.amazon.com.tr/Logitech-...018-4f8a-88c1-c0f3f3ee78c9&pd_rd_i=B01MXJVMGX bu ürünü kullanıyorum ve seviyorum ama mekanik değil.
ben daha 2 aydır kullanıyorum umarım öyle bir şey olmaz :/Eski klavyem 1 yıldan sonra tuşlara zar zor algılıyor mekanik olmadı daha iyidir yazılım mühendisi yaz fazla yazar
Baya sert basmak lazım algılaması içinben daha 2 aydır kullanıyorum umarım öyle bir şey olmaz :/
Anca öyle yazıyorduBaya sert basmak lazım algılaması için
Şu anda hyperx alloy orgins core var aşırı memnunum 1 yıldan fazladır kullanıyorum 1150tlye almıştım şu an 4000tlye bile satan varben daha 2 aydır kullanıyorum umarım öyle bir şey olmaz :/
hayırlı olsun güzele benziyorBaya sert basmak lazım algılaması için
Anca öyle yazıyordu
Şu anda hyperx alloy orgins core var aşırı memnunum 1 yıldan fazladır kullanıyorum 1150tlye almıştım şu an 4000tlye bile satan var
Sağol teşekkürlerhayırlı olsun güzele benziyor
Ninjutso sora ile ilgili bir konu açmıştım yardım edebilir misinhayırlı olsun güzele benziyor
üzgünüm o fare hakkında bilgim yok.Sağol teşekkürler
Ninjutso sora ile ilgili bir konu açmıştım yardım edebilir misin
Merhaba kendim 2 yıldır kullanıyorum arkadaşımada aldırdım çok memnun göz atabilirsin. Blue Switch olanını kullanıyoruzarkadaşlar merhaba ben yazılım mühendisiyim arada da oyun oynuyorum en fazla 1000 TL ye kablosuz olsa daha iyi olur ama kablolu olsa da sorun olmaz klavye önerir misiiz
Hocam imgilizcr olursa süper olur mekanik oldun switch fark etmez bide yüzde 60 olursa çok çok iyi olurMekanik mi olsun istediğin bir switch varmı yada marka
Teşekkür ederim hocam bakıcaöMerhaba kendim 2 yıldır kullanıyorum arkadaşımada aldırdım çok memnun göz atabilirsin. Blue Switch olanını kullanıyoruz
Gamepower Ogre RGB Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Ogre RGB Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Ogre RGB Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.364,09 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com