ynsemreuzun
80+ Bronze
Dahası
ışığının olmaması arkadaşımın ilgisini çekmişti beyaz şık sade benceEvet hocam onlar da gayet iyidir. Aigoların ışıkları yok ama işinizi görür.
ışığının olmaması arkadaşımın ilgisini çekmişti beyaz şık sade benceEvet hocam onlar da gayet iyidir. Aigoların ışıkları yok ama işinizi görür.
Ben de ışıksız seviyorum zaten ama arkadaş alırken bilgisi olsun diye dedim.ışığının olmaması arkadaşımın ilgisini çekmişti beyaz şık sade bence
1200 olan blue switch olandır birkaç defa böyle denk geldimBaya iyi hocam ama graywood v3 switchler bazılarına biraz sesli gelebiliyor. Blue switch kadar sesli değil tabi ama ufaktan sesi var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
EK871 GTR de iyi ama 2000 de verilmez. Bir ara indirimde 1200 dü, o fiyatı iyiydi.
Cyn bilişimin hiç bi ürünü alınmazÖzellikle beyaz renk klavye istiyorum kasa mouse beyaz renk
Hocam bir ara indirim dönemi ikisi de 1200 dü. Red olanı baya alan oldu. Stokları bitince onun fiyatını normale çektiler, blue olan biraz daha 1200 kaldı. Siz ona denk gelmişsiniz sanırım.1200 olan blue switch olandır birkaç defa böyle denk geldim
Olabilir o zaman. beyaz olarak ben f87 öneririm bi tık daha çıkarsa f75e o kadar vermektense akko alsınHocam bir ara indirim dönemi ikisi de 1200 dü. Red olanı baya alan oldu. Stokları bitince onun fiyatını normale çektiler, blue olan biraz daha 1200 kaldı. Siz ona denk gelmişsiniz sanırım.